Автор
Ива Петрова

Разделени ли? След като съобщи за раздялата със съпруга си, Гущерова му се обясни в любов

Едва няколко часа след като Светлана Гущерова хвърли бомба в социалната мрежа с новината, че днес се е разделила с мъжа си - бизнесмена Християн Гущерова, а малко след това я изтри, бившата плеймейтка публикува нов изненадващ пост на сторито в Инстаграм профила си, с който даде да се разбере, че чувствата ѝ към бащата на четирите ѝ деца далеч не са охладнели.

"Happy birthday. I love you", е написала милионерската съпруга към снимка, на която тя и Християн позират заедно един до друг на фора на палми и басейн. Явно г-жа Гущерова е побързала да успокои разбунените духове и да поздрави любимия си за 36-годишния му рожден ден, който е на 13 юли.

Припомняме, че по-рано днес на сторито ѝ се появи съобщение, с което тя обявява пред последователите си, че с Християн Гущеров вече вече не са във връзка.

"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек", гласеше изявлението ѝ. Интересното е, че малко след това него вече го нямаше.

Светлана Гущерова с неочаквано разкритие: С Християн се разделихме
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Светлана Гущерова с неочаквано разкритие: С Християн се разделихме

Автор Ива Петрова

Дали всичко това е някакъв ПР ход от страна на Гущерова за привличане на вниманието, или наистина многодетната майка и богатият ѝ съпруг са влезли в сериозна дразга, след която нещата между тях някак са се поуспокоили, можем само да гадаем.

View post on Instagram