Автор
Антония Михайлова

Ето я приятелката на детето-чудо Ламин Ямал: Тя е с няколко години по-голяма от него и е истинска красавица (Снимки)

Детето-чудо Ламин Ямал, който на 13 юли навърши 17 години, си има муза, която да го вдъхновява на футболната сцена.

Тя се казва Алекс Падила и е с няколко години по-голяма от него, твърдят медиите на иберийския полуостров.

View post on Instagram
 

Според информацията красавицата е студентка в Барселона, а по време на мачовете на Испания от Евро 2024 е била неотменно до семейството на младия футболист.

Факт, който допълнително подхранва подозранията на феновете за интимна връзка между двамата. Ако това е вярно, можем само да одобрим избора на голямата сензация в Испания от началото на сезона.

View post on Instagram
 

Демонстрирайки фантастична техника на терена, Ламин Ямал започва да получава все повече игрово време в отбора на Барселона, а след това дебютира на 16 години и 57 дни за испанския национален отбор, отбелязвайки и гол.

Ямал впечатлява с играта си, с пъргавината си на терена, с фината си техника и удивителния контрол над топката. Ямал е признат за един от най-перспективните футболисти на своето поколение. 

Футбол и чар: Най-сексапилните играчи на Евро 2024, които привлякоха дамите пред екрана (Снимки)
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Футбол и чар: Най-сексапилните играчи на Евро 2024, които привлякоха дамите пред екрана (Снимки)

Автор Антония Михайлова

Майка му е от Екваториална Гвинея, а баща му е мароканец. Родителите му са разделени, но се разбират добре, пишат още изданията в Испания.

През 2024 г. Ямал е става най-младият играч, който е дебютирал на Европейско първенство (16 години и 338 дни) и най-младият голмайстор, който е отбелязал гол (16 години и 362 дни).

Ламин Ямал
Ламин Ямал