Автор
Ива Петрова

Сочен скандал разтресе испанското кралско семейство: Любовникът на Летисия споделя ТОП тайни

Любопитен кралски скандал засенчи радостта от победата на Евро 2024. Соченият за любовник на испанската кралица Летисия хвърли нова бомба. Хайме Дел Бурго твърди, че продължава да поддържа отношения с Летисия, пише Daily Mail.

"Споделихме много години от живота си заедно. Били сме семейство. Както вече казах, отношенията ни не бяха като на любовници. Любовникът тук беше той, тоест Филип", заявява предприемачът.

View post on Instagram
 

През декември 2023 г. Дел Бурго, който живее в Лондон, публикува селфи на кралицата и заяви, че тя му е изпратила снимката след брака си.

А в откровеноинтервю за аржентинския вестник Clarín мъжът разкрива подробности за връзката им. Дел Бурго твърди, че двамата с Летисия са мечтаели да създадат семейство и да остареят заедно, но плановете им са били разрушени от Филип, тогава принц, а сега крал на Испания.

Той описва връзката си с Летисия като дълготрайна и изключителна, и добавя, че продължава да общува с нея. Дел Бурго вече подготвя автобиографична книга и сериал, в които ще разкрие истината за испанското кралско семейство, пише "Блиц".

View post on Instagram
 

Летисия няма от какво да се страхува, тъй като изпитва към нея само нежност, коментира мъжът. В публикации в Х Дел Бурго разказва, че двамата с Летисия са обсъждали възможността тя да се разведе с Филип и дори да наемат сурогатна майка, за за имат деца. Твърди, че са кроили планове да избягат в САЩ, но нищо не се е получило. На въпрос дали Летисия и Филип ще се разведат, Дел Бурго отговаря загадъчно, че ще обясни всичко, когато му дойде времето...

Както се казва, поредната кралска сапунка е в ход, пригответе пуканките...