Автор
Ива Петрова

Д-р Неделя Щонова разкри тайната на младостта си

Безспорно, на своите 52 години чаровната телевизионна водеща д-р Неделя Щонова изглежда така сякаш времето при нея е спряло своя ход.

В продължение на три месеца сладкодумната лечителка на тялото и душата впечатляваше зрителите с неподозираните си качества на танцьор и в крайна сметка успя да грабне победата в „Денсинг старс“ въпреки годините си.

View post on Instagram
 

А само няколко дни след рождения си ден, който е на 9 юли, хубавата докторка сподели какви грижи полага, за да опази възможно най-дълго организма си от процесите на стареенето.

Едно от нещата, които д-р Щонова прави от години насам, е да мълчи в продължение на най-малко 30 минути на ден. Но не докато гледа телевизия, чете или е на работа. Тя изключва мозъка си от всичко край нея и просто спира да мисли за каквото и да е.

„Това е много важно“, отбелязва тя и допълва: „Медитирам поне по 10 минути всеки ден“.

С това обаче не се изчерпват тайните оръжия на Щонова в битките ѝ с времето.

View post on Instagram
 

„Хигиената на съня е много важна. В часовете до полунощ спим най-дълбоко. Добре е да се прави поне веднъж в седмицата“, разказва младоликата докторка.

Не крие още, че има и правило, което стриктно спазва по отношение на времето, което прекарва в социалните мрежи. Чаровната докторка не се задържа повече от 20 минути в интернет, където, както казва тя, човек може да се облъчи, и то за цял живот.

Луксът я успокоява: Неделя Щонова се щракна с автомобил за 4 милиона
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Луксът я успокоява: Неделя Щонова се щракна с автомобил за 4 милиона

Автор Ева Григорова

„Чета и поне по 10 страници от някоя книга на ден. Стремя се всеки ден да се усъвършенствам и затова правя нови и нови неща“, заявява още Щонова.

През лятото неувяхващата лекарка се е посветила на семейството си - съпруга си Валентин, който е архитект, и дъщеря им Лили. Интересно е да добавим, че Неделя среща бъдещия си мъж, когато е само на 20 години и до днес двамата са неразделни.

View post on Instagram