Автор
Ева Григорова

Неделя Щонова се възнагради със заслужена почивка след "Денсинг старс"

Победителката Неделя Щонова замина за Италия, където е доволна, защото никой не я познава и не коментира победата ѝ в танцувалното риалити предаване.

Брюнетката изживя доста драматично обвиненията, че е спечелила нечестно „Денсинг старс" и отнела победата на младата певица Дара.

"Хубаво е да се разхождаш по света … И никой да не знае кой си", пише победителката. Тя не издава дали в пътешествието я придружава дъщеря ѝ Лили-Сапфира, която ще бъде студентка тази есен.

Миналата година Лилия-Сапфира бе абитуриентка у нас, после продължи да учи и в Англия, където се дипломира и с тамошна тапия за завършена гимназия. Веднага след края на танцувалното риалити Неделя и мъжът ѝ заминаха, за да присъстват до порасналото си дете на този важен ден.

„Няма такъв миг на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо. И аз винаги мислех, че трябва да те пазя, да те уча, да те закрилям, да ти давам посоки, сили, помощ и ориентири. А истината е, че през цялото това време ти мен учеше, ти ме закриляше, ти ми даваше сили, опора, криле, светлина и пример! Благодаря ти, детето ми!”, сподели лекарката.

Зрителите раздвоени: Неделя Щонова и Месечков грабнаха наградата в "Денсинг старс"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Зрителите раздвоени: Неделя Щонова и Месечков грабнаха наградата в "Денсинг старс"

Автор Ива Петрова