Автор
Теодор Муховски

Той напусна жена си заради мен, но тайно ѝ пише любовни съобщения

Обичах да се чувствам като неустоима изкусителка, когато за първи път го отмъкнах от неговата съпруга. Наслаждавахме се на интензивен сексуален живот и обичахме да прекарваме времето си заедно, така че се зарадвах, когато той напусна жена си заради мен преди две години.

Но сега се чувствам като обидена съпруга, след като открих в телефона му съобщения до нея, в които той пишеше, че все още я обича. Така започва моята история.

Аз съм на 31 години, той е с 15 години по-възрастен от мен и сме заедно от четири години. Запознахме се по работа.

Раздялата със съпругата му беше доста неприятна и осъзнах, че партньорът ми се беше борил с чувството си за вина доста дълго време. Съпругата му беше дълбоко разстроена, както и децата му.

В момента бих описала връзката ни като много щастлива. Планираме скоро да заживеем заедно.

Но той все още не е казал на семейството си нищо за мен и аз се чувствам неловко.

Половинката ми пази телефона си далеч от мен, но не подозира, че вече съм виждала и чела съобщенията му. Една част от мен съжалява, че съм го направила. Страхувам се да повдигна въпроса, защото ако се скараме за това се притеснявам, че той ще се върне при жена си.

Те са разделени, но никой от тях все още не е направил крачка към официален развод. Сигурна съм, че ако двамата се сдърпаме, съпругата му веднага ще си го прибере обратно.

Не мога да не се запитам дали не си губя времето. Не искам да бъда скритата любовница. Знам, че не можем да продължаваме така, защото доверието ми към него намалява с всеки изминал ден. Параноична ли съм? Попитах психолог, ето какво ме посъветва:

„Ти си скрита в тайно кътче от живота му и след четири години съвместен живот заслужаваш много повече.

Не е добра идея да четеш съобщенията на някой друг, тъй като рядко откриваш нещо, което те прави щастлива.

Не бързай със заключенията. Възможно е той просто да е имал моментни колебания дали да заживее с теб. Това е естествено преди всяка голяма промяна в живота.

Каквато и да е причината, трябва двамата да седнете и да поговорите.

Не сте се запознали с никого от семейството му, но ако той иска да има бъдеще с вас, трябва да обсъдите и планирате това.

Възможно е той да се страхува, че бившата му ще му създаде проблеми, ако си помисли, че има нов партньор.“

Вечният въпрос: Защо мъжете обичат едни момичета, а се женят за други?
ПО ЖЕНСКИ
Автор Елена Ангелова

Вечният въпрос: Защо мъжете обичат едни момичета, а се женят за други?

Автор Елена Ангелова