Автор
Веселина Петрова

Как Дженифър Лопес и Бен Афлек отбелязаха втората си годишнина

На 16 юли 2022 г. Дженифър Лопес и Бен Афлек си казаха официално "да". Вчера двамата имаха годишнина. Но дали всичко е розово?През последните месеци светът не спира да пише за отношенията между певицата и актьора. Те се карат, развеждат се, имат проблеми...

View post on Instagram
 

Но точно в деня на годишнината им Дженифър бе заснета да прекарва време с 18-годишната дъщеря на Бен – Вайълет Афлек. Двете обядваха в ресторант в Хемптънс.

Доста любопитно, нали? Двамата реално не отбелязаха своята втора годишнина. Единият бе в Ню Йорк, другият - в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Дженифър бе заснета да кара колело в Хемптънс, а Афлек е видян да влиза в офиса си в Лос Анджелис. Не е романтично, но пък не и кой знае колко апокалиптично. Явно нещата не са розови. Но може би двамата наистина се опитват да оправят нещата или не им пука за конкретната дата...

Бен и Джен се взеха на много красива церемонията през 2022 г. в Лас Вегас. Тя бе последвана от втора церемония със семействата и приятелите им в Джорджия през август.

View post on Instagram
 

Преди броени дни стана ясно, че двамата продават имението си, което купиха след дълги обиколки.

Феновете им се надяват облаците да изчезнат и любовта да надделее. Кой знае, може пък вместо съобщение за развод да чуем нещо по-приятно?