Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Натоварен и депресиращ ден за Телците, неочаквани новини за Везните

Денят е подходящ за изправяне грешките от миналото и полагане на основите за благоприятно бъдеще. Време на съзнателни промени в живота на човека.

Овен – Може да е хубаво да мечтаете за нови перспективи, но ако мислите рационално, ще стигнете до извода, че не всички са осъществими. Комбинирайки креативни идеи с практичен подход, ще създадете основата за бъдещ успех.

Телец – Четвъртък може да бъде натоварен и малко депресиращ ден с Луна в квадратура със Сатурн. Не се поддавайте на негативни мисли или мнения. Звездите ви съветват да подхождате към обстоятелствата от философска гледна точка.

Близнаци – Вие сте уверени в себе си, това ви вдъхновява. Имате много интересни идеи, много планове, които искате да започнете да изпълнявате. За съжаление може да няма достатъчно енергия и време за всичко това. Звездите съветват да си поставите реалистични цели.

Рак – Не трябва да се притеснявате, ако се окаже, че не сте успели да изпълните всичко, което сте планирали днес. Има напредък, но той все още не се забелязва; отнема известно време, за да се прояви. Балансираният подход сега е гаранция за вашия успех в бъдеще.

Лъв – Очаквайте неочакваното и не се учудвайте, ако ви се прииска да „отхапете“ нечия глава. Сега не е моментът да строите пясъчни кули. Останете спокойни и се отпуснете и тази нестабилна енергия скоро ще премине.

Дева – Днес не бива да пренебрегвате задълженията си, независимо дали на работното място или в семейството. Вечерта отделете време не само за домакински задължения, но и за почивка. Няма значение какво избирате да правите, стига да ви помага да се отпуснете.

Везни – Следобедът може да донесе неочаквани новини или може да се почувствате раздразнени без причина. Вашата мантра за деня трябва да бъде: „И това ще мине“. Следващите няколко дни може да доведат до конфликти у дома, със семейството или близките ви.

Скорпион – Има няколко примамливи възможности, които упорито чукат на вратата ви, а вие балансирате между желанието да запазите нещата такива, каквито са и желанието да преминете на следващото ниво. Звездите съветват да бъдете внимателни и да не правите прибързани заключения.

Стрелец – По-добре е да намалите неудържимата си активност и да бъдете внимателни, за да не пропуснете важни подробности. Ситуацията може да се промени бързо и ще трябва да реагирате своевременно на нововъзникнали ситуации. Фокусирайте се върху настоящия момент.

Козирог – Денят е белязан от промени, които могат да се изразят в поява на нови или подновяване на стари контакти, примамливи предложения и др. Ако не са известни всички обстоятелства по вашия въпрос, по-добре е да отложите вземането на важни решения.

Водолей – Вие сте пълни с ентусиазъм и мислите нестандартно, което ви помага да постигнете добри резултати в различни неща. Планетните влияния обаче са противоречиви, затова звездите ви съветват да избягвате рисковете и да участвате във всякакви приключения.

Риби – Може би имате нужда от някакъв катализатор, който ще ви насърчи да решите как да действате. Може да е твърде рано да се предприемат решителни стъпки. Прекарайте известно време в разработването на стратегия за бъдещето, преди да се гмурнете с главата напред в следващото си начинание.

Ангели пазители: Зодиите, които защитават близките си с цената на всичко
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Ангели пазители: Зодиите, които защитават близките си с цената на всичко

Автор Антония Михайлова