Автор
Веселина Петрова

Ще се изненадате: Мъжете всъщност харесват тези женски "недостатъци"

Дами, няма нужда да бъдете съвършени. Знаете ли защо? Защото мъжете харесват всичко онова, което ние се стараем да променим.

Да, мъжете харесват дамата им да има добър апетит

Забравете за строгите диети и мъките и се насладете на храната в чинията си. И сексолозите, и психолозите твърдят, че нищо не сближава така партньорите, както съвместното приготвяне на храна и унищожаването ѝ след това. Психолозите дори обясняват, че ако дамата умее да хапва с наслада, тя се радва на наслада и в леглото.

Да, мъжете харесват вашите женствени форми

Не се инатете - точно онези два-три килограма, за които си мислите, че са ви излишни, ви придават невероятен чар. Доказано е, че представителите на силния пол харесват жени с месце по тях, а не само с кокали.

Бъдете естествени, на мода е

Престанете да мислите какво ще си кажат хората, ако... И просто следвайте инстинктите си. Бъдете естествени. Забавлявайте се, смейте се силно, намигнете на колегата. Мъжете обичат жени, които не се притесняват да изразяват емоциите си.

Мимическите бръчки са... сладки

Не трябва да се боите от леките бръчици около очите и устните. В очите на мъжа те ви придават чар и са свидетелство за добре живян живот. Кой обича ца целува порцеланова кукла?Шегувайте се, полезно е за здравето и за връзката ви

Колкото по-леко преминавате през живота, толкова по-щастливи ще бъдете. Шегувайте се и не забравяйте да се смеете на шегите на партньора си. Той ще оцени това ваше отношение, бъдете сигурни.Леката небрежност не пречи на никого

Е, няма да ви караме да ходите с петна от пот и изпочупен маникюр, но падналият небрежно кичур коса, липсата на грим и забравеното копче могат да бъдат доста секси.