Автор
Ева Григорова

Битов инцидент: Ким Кардашиян потроши пръстите на дясната си ръка (СНИМКИ)

Ужасен инцидент сполетя риалити звездата Ким Кардашиян! Самата тя сподели, че костта ѝ стърчала, след като голяма плъзгаща се врата на баня премазала пръстите ѝ.

Вследствие на злополуката 43-годишната Кардашиян не може да ползва дясната си ръка.

"Буквално погледнах ръката си и паднах на земята“, разказва тя. "Просто се хванах за масата и паднах на колене, защото видях цялата тази кръв. И костта ми стърчеше малко."

Кардашиян споделя, че силно е дръпнала плъзгащата се врата, но 8-годишният ѝ син от Кание Уест ѝ поискал чипс в този момент, което разсеяло американката с арменски корени. Ударът в пръстите бил толкова силен, че два от тях са брутално натрошени.

Наложило се ръката на Ким да бъде оперирана, тъй като костта ѝ стърчала от средния пръст на дясната ръка. Кардашиян призна, че болката е била ужасна и цялото ѝ тяло е било в шок и стрес. "Беше по-болезнено от раждането", допълва тя.

Хирург предупредил риалити звездата, че е възможно нокътят на средния пръст на дясната ръка да не порасне никога повече. Въпреки тревожната диагноза Кардашиян се намери време да се пошегува, че ще "изобрети имплант за нокът".

Лоши новини за семейство Кардашиян: Крис Дженър страда от рак
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Лоши новини за семейство Кардашиян: Крис Дженър страда от рак

Автор Ева Григорова