Автор
Ива Петрова

Азис разкри виновника, на когото дължи музикалната си кариера

Главният виновник за успешната кариера на Азис е жена, и по-конкретно - певица. Именно умението си да пее тя е прехвърлила и на самия него. Това сподели той, отговаряйки на въпроси на фенове в социалните мрежи.

Дамата, разкрила на Азис тънкостите на вокалното майсторство, е от Стара Загора и се казва Зафа. "Тя все още е най-добрият глас, който съм чувал в живота си", отбелязва Азис.

View post on Instagram
 

Изпълнителят сподели още и детската мечта, която е успял да сбъдне. Като малък взимал сам интервюта със себе си, записвайки се на касетофон и си представял, че седи на стола в предаването "Всяка неделя".

20 години по-късно застанал наистина лице в лице с Кеворк Кеворкян. А интервюто си Азис определя като едно от най-епичните в телевизионния ни ефир.

Азис показа как е изглеждал на 16 (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Азис показа как е изглеждал на 16 (снимка)

Автор Ева Григорова

Краля на попфолка се оказа и полиглот. По думите му той владее устно 6 и писмено цели 3 езика.

Азис коментира и обвинения на свой почитател към Анелия, че е заимствала в своя песен част от негово парче с колежката му Лидия. "Радвам се, когато вдъхновявам за песни. Нямам проблем с това. Смятам, че Лидия е широко скроен артист и също е над нещата", казва попфолк певецът.

View post on Instagram