Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, оптимизмът ви завладява. Скорпиони, бъдете по-смели

Ден, в който е особено важно с какви мисли се захващате за работа, какви са истинските ви намерения, ако в мислите ви няма нищо дръзко и действията ви са насочени към създаване, тогава всичко със сигурност ще се получи за вас по възможно най-добрия начин.

Овен

Ще успеете да обърнете неприятна ситуация във ваша полза и да избегнете евентуални проблеми. Не започвайте нищо ново и се фокусирайте върху нещата, които сте пренебрегнали. В любовната сфера ситуацията ще зависи от вас. Освободете се от съмненията си и нещата ще се оправят.

Телец

Днес в един момент ще почувствате, че сърцето и умът ви се бият във вас. Нека разумът надделее. В любовта поработете върху самочувствието си и скоро ще имате изпълнено желание, особено ако сте свободни.

Близнаци

Изберете да бъдете позитивни, когато разговаряте с други хора и им покажете, че има кой да ги подкрепя. Ако сте във връзка, ще трябва да положите усилия, за да зарадвате партньора си. Ако сте необвързани, не съдете само по външния вид.

Рак

Оптимизмът ще ви завладее и ще се почувствате наистина добре. Планирайте по-добре времето си, за да можете да завършите пренебрегвани задачи. Ще имате възможност да обсъдите сериозен проблем с близък човек и вероятно ще намерите решение.

Лъв

Днес внимавайте какви думи допускате да излизат от устата ви. Поставете си филтър и пропускайте през нея само тези, които няма да наранят никого. Усмихвайте се с най-широката усмивка, защото така ще бъдете най-привлекателни.

Дева

Време е за промени! Днес е денят, създаден да промените начина си на живот и да вземете решенията, които отлагате дълго време. В любовта търсите съвършенството и точно това не ви позволява да бъдете истински щастливи.

Везни

Колкото повече правите другите щастливи, толкова повече ще правите себе си щастливи. Разпръсквайте усмивки. Дайте си повече свободно време за почивка. Днес, вместо да се заемате с нови неща, завършете вече започнатите.

Скорпион

Днес ще наблегнете на облагородяването на пространството около вас, вероятно това ще е вашият дом. Бъдете по-смели в експериментите, събудете креативността и не се страхувайте да реализирате конкретните си идеи.

Стрелец

Днес изберете дейности, които ви носят радост, започнете да изпълнявате собствените си желания и се обградете с хора, които събуждат най-доброто във вас. Приятелствата не трябва да са задължение за вас, а удоволствие.

Козирог

Не се страхувайте да предприемете смели стъпки, ако това означава изпълнение на вашите желания и по-голямо удовлетворение. Останете в къщи тази вечер. Направете филмов маратон със семейството или организирайте забавна вечер с настолни игри.

Водолей

Днешният ден ще ви постави между двама души, но това не означава, че трябва да избирате страни. Намерете начин да се справите с тази ситуация дипломатично. Ако не можете, оставете ги сами да намерят решение, а вие се отдръпнете.

Риби

Днес ще упражните натиск върху себе си да изпълните повече задачи, отколкото имате енергията да ги изпълните. Защо да се насилвате? Това не е денят за тестване на границите на издръжливостта, тъй като рискувате само да се изморите.