Автор
Веселина Петрова

Как да я "повторите" бързо: Мъже споделят за интимните си моменти

Ау, момичета, колко интересно. Мъже, които са в състояние да правят секс втори и трети път почти веднага след еякулацията, споделят своя опит. Споделят как могат да повторят и потретят почти веднага след първия оргазъм, в секцията AskReddit на форума Reddit.

Повечето от тях съветват след първия път да има лека почивка от активни сексуални дейности, прегръдки и чат."Пак пускаме сериала, който гледахме, прегръщаме се, галим се нежно, докато всичко започне отначало и сериалът трябва да бъде спрян. Повтаряйте, докато се изтощите или приемете, че духът е жаден, но плътта е отпусната," пише Зулаки.

Други препоръчват въздържане от мастурбация и поддържане на здравословен начин на живот.

"Промяна в хранителния режим, упражнения, ограничаване на сексуалното освобождаване до момента на комуникация с партньора ви (без порно или мастурбация) - в моя случай това наистина помогна. Не искам да звуча като сухар, но ако ви е важно, по-добре се пренастройте за тема "работа"", пише MisterSpicy.

Не са малко, които признават, че им трябват от 12 до 24 часа, за да се възстановят, но това не притеснява нито тях, нито половинките им, пише Факти."Наспи се и закуси. И си готов за втория кръг!", казва Aromatic_Bake_5800.