Автор
Веселина Петрова

Кейт е помогнала на Уилям и Чарлз да се сближат

Успокояващият ефект, които има Кейт Мидълтън върху принц Уилям му е помогнал да подобри отношенията си с баща си крал Чарлз Трети, пише в нова книга за кралското семейство.

Откъс от предстоящата биография на Робърт Джобсън - "Катрин, принцесата на Уелс", получен от The Daily Mail, описва как 42-годишната принцеса оказва "успокояващо влияние“ върху цялото кралско семейство, особено върху Уилям, пише People.

Чрез ролята си на "инстинктивен миротворец“ Кейт "изглади пътя на Уилям и баща му да имат по-добри отношения, отколкото са имали в миналото“, пише Джобсън.

Високопоставен източник повтърждава тази информация.

"През последните години те станаха много по-близки“, каза източникът за връзката на краля с по-големия му син.

View post on Instagram
 

"Той уважава баща си и неговата преданост към службата, но смята, че фактът, че баща му е поставял работата на първо място, е имал пагубно въздействие върху него, докато е растял“, добавя източникът.

Кейт е помогнала на Уилям да види и гледната точка на баща си. "Тя е човек, който винаги се опитва да разбере и двете гледни точки във всеки спор“, пише още в изданието, както и че "емоционално зрялата“ принцеса "има стабилизиращо влияние“.

Нейното положително влияние се простира и върху краля, който гледа на нея като на своя "любима снаха“ и дори като на дъщеря, която никога не е имал, пише Джобсън.

"Кейт, междувременно, насаме се обръща към него с "дядо“", твърди се в книгата.

View post on Instagram
 

"Той обича и наистина оценява всичко, което тя прави“, пише авторът, цитирайки своите източници.

Разбира се, Уилям също подкрепя изключително много Кейт.

"Да имам Уилям до мен също е страхотен източник на комфорт и увереност“, каза Кейт, докато обявяваше, че е болна от рак във видеосъобщение, пише Plovdiv24.