Автор
Ева Григорова

Проклятие тегне над "Ергенът"- победителките все още са самотни и без деца

Победителката от сезон 1 на "Ергенът" Виктория Капитонова, която през ноември тази година ще навърши 30 години, очевидно не бърза с децата.

Рускинята е заета с осигуряването на висок стандарт за бъдещите си наследници, както и на себе си, затова не се притеснява, че биологичният ѝ часовник тиктака. За раждането на дете все пак са нужни двама души, а пък Капитонова така и не показва мъжа до себе си, който ѝ помага да кара маркови автомобили и да носи дизайнерски дрешки, твърди Hotnews.bg. Първата победителка в "Ергенът" все още не е създала семейство, както и втората - Валерия.

"Извинявам се пред бъдещите ми деца, че се бавя. Майка ви е заета с това да ви уреди всичко в живота още преди да сте се родили", написа Капитонова.

View post on Instagram
 

Валерия и вторият ерген Евгени пробваха да бъдат семейство, но към днешна дата двамата са разделени, те обаче се опитват да поддържат впечатлението, че все още са двойка, за да получават повече рекламни договори. От блестящата кариера на пианиста Евгени няма и следа, а бившата дама на сърцето му продължава да се грижи безкористно за изхвърлени животни, което ѝ прави чест.

View post on Instagram
 

Последният сезон на "Ергенът" завърши без победителка, след като неочаквано или по-скоро очаквано Алек избяга. И двете моми Надежда Вишева и Маги Томова, които напразно го чакаха, все още нямат нито сериозен мъж до себе си. Така че е логично да се запитаме тегне ли проклятие над "Ергенът" и коя ще е следващата търсачка на слава, която ще има смелостта да го спечели?

View post on Instagram
 
Сериозно ли: Капитонова живеела с богаташа Дидо, докато била в "Ергенът"?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Сериозно ли: Капитонова живеела с богаташа Дидо, докато била в "Ергенът"?

Автор Ива Петрова