Автор
Ева Григорова

Естествено или не: Как Кейти Пери успя да свали 20 килограма

Попзвездата Кейти Пери се завърна сензационно с нова интересна песен, но това не беше единственото, за което хората говореха.

Феновете на певицата бяха възхитени от новия ѝ външен вид, след като наскоро тя успя да смъкне цели 20 килограма. За разлика от други известни звезди, които са се обръщали към инжекции за отслабване, певицата е свалила килограмите си по съвсем естествен начин.

"Нейното отслабване няма нищо общо с помощта на Ozempic или лекарства за отслабване", призна неин приятел пред списание Life & Style. "Тя просто работи усилено и се храни по-добре от всякога".

За да стигне до мечтаното си тегло в момента, Кейти спря напълно захарта и преработените храни, като тренира заедно с дисциплинирания си годеник, актьора Орландо Блум. В момента 39-годишната майка "обожава настоящата си форма" и се чувства "секси и уверена".

"През последната година Орландо много се е постарал да влезе в най-добрата форма в живота си и наистина е мотивирал Кейти да направи същото", разкри близък приятел на звездата. "Още от момента, в който се събудят, започва тяхната здравословна рутина".

Вманиаченият по фитнеса Орландо обича да се изявява като личен треньор на Кейти, като я кара да тренира с напади, клекове и леко кардио преди закуска. Актьорът е пристрастен към прочистванията и винаги я насърчава да се присъедини към неговия режим.

"Той има волята на супергерой и тя се състезава с него, така че положителната страна на това е, че е влязла в най-добрата форма в живота си", казва приятелят на певицата.

Кейти и 47-годишният Орландо обичат да се хранят "чисто", което включва предимно чист протеин като пилешко месо или риба с много плодове и зеленчуци, ядки и семена. Двойката предпочита хранене по 5 пъти на ден, особено когато Пери се подготвя за турне.

"Орландо определено е много целеустремен по отношение на всичко с начина си на хранене и тренировки. Аз вероятно съм една четвърт или една пета от това, което е той, така че той е супер отдаден, а аз съм по-скоро поддържаща майка", добавя гордо поппевицата.

Тя разкрива, че стартира деня си с чаша вода и ябълков оцет а след това и с малко сок от целина, а за закуска хапва банан или сварени яйца.

Обядът за нея е протеин със салата или супа, а за вечеря ястието може да се състои от пиле на скара с киноа и аспержи. Кейти казва, че яде тестени изделия веднъж или два пъти седмично, в периода между 18:00 и 20:00 ч.

Що се отнася до тренировките, тя признава, че не са любимото ѝ занимание, освен ако не е свързано с танци или каране на сноуборд през зимата.

Туризъм, пикълбол и йога на свещи са дейностите, които допадат най-много на Кейти, като тя се старае да поддържа формата си 3-4 пъти седмично.

Пери винаги е била твърд привърженик на позитивното отношение към тялото. През 2021 г. тя заяви пред Variety, че "не бърза" да свали килограмите, които е натрупала след раждането на дъщеря си Дейзи, като каза: "Мина една година. Интересувам се повече от нейното щастие, от моето щастие и психическо здраве".

Неотдавна Кейти привлече жестоки коментари в интернет от последователи, които бяха забелязали отслабването ѝ. Един човек я нарече "поредната пристрастена към оземпика жена", а друг ѝ каза "ти си талантлива дама, не е нужно да си толкова слаба". Но за разлика от Шарън Озбърн, Ребел Уилсън и Опра Уинфри, които разкриха, че са приемали Ozempic или лекарства за отслабване, половинката на Кейти Пери е всичко, от което се нуждае.

Най-добрата приятелка на Кейти Пери идва у нас
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Най-добрата приятелка на Кейти Пери идва у нас

Автор Woman.bg