Автор
Ева Григорова

Още един удар за Джей Ло: Новото имение на Бен Афлек за 20 милиона долара е точно до дома на Дженифър Гарнър

Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да са в центъра на неумолими слухове за развод, само две години след дългоочакваната им сватба. Двойката, която се събра отново след двадесет години раздяла, изглеждаше предопределена за траен съюз.

Въпреки това, последните събития подсказват, че може би се насочват към раздяла. През юли 2024 г. те обявиха за продажба своето имение в Бевърли Хилс за 60 милиона долара, което показва потенциални проблеми. Освен това двойката прекарва значително време разделени, което допълнително подхранва спекулациите за стабилността на връзката им.

Междувременно стана ясно, че Афлек от няколко месеца вече не живее в дома им в Бевърли Хилс. Вместо това той беше наел апартамент за 100 000 долара на месец в Брентууд, Лос Анджелис.

Интересното е, че този район е и мястото, където живее бившата му съпруга, Дженифър Гарнър. Гарнър и Афлек поддържат близко приятелство след развода си през 2015 г., фокусирайки се върху съвместното отглеждане на трите им деца. Последните съобщения подсказват, че Гарнър е подкрепяла Афлек по време на настоящите му брачни трудности с Лопес.

Източниците разкриват, че Гарнър е оказала значителна подкрепа на Афлек, особено по време на последните му проблеми с Лопес.

Въпреки това, ситуацията се е оказала предизвикателна за Гарнър, напомняйки ѝ за собственото ѝ минало с Афлек. Въпреки това, тя е продължила да предлага подкрепата си, макар че има индикации, че може да се дистанцира от ситуацията с развитието ѝ.

"Джен в крайна сметка стигна до момент, в който каза: 'Съжалявам, оправяй се сам'", споделя вътрешен човек пред The Daily Mail.

"Започваше да става твърде болезнено за нея, защото ѝ напомняше за толкова много спомени от техния развод."

"Джен отвори дома и живота си за Джей Ло, защото беше преодоляла миналото. Тя е загрижена за Джей Ло и за децата им и как това ще повлияе на всички тях. Но в крайна сметка, това не е циркът на Джен, не са маймуните на Джен и тя е приключила да играе ролята на брачен съветник за бившия си съпруг и съпругата му."