Автор
Ева Григорова

Като две капки вода: Дъщерята на фолкпевицата Мария е същинско копие на майка си (Снимки)

Вихър от суперлативи и възторжени коментари предизвика серията от снимки с дъщеря ѝ, които фолкпевицата Мария публикува на Инстаграм профила си преди два дни.

На кадрите 15-годишната Марая е цялата в розово, а стилът ѝ силно напомня този на гласовитата ѝ майка, което не остана незабелязано и от феновете на изпълнителката.

View post on Instagram
 

Девойката е облечена в елегантна, впита в тялото ѝ къса рокля с дълги камбановидни ръкави и голяма роза на деколтето.

Розова чантичка и токчета в същия цвят с декорирани върху тях флорални мотиви допълват впечатляващата визия на момичето.

Снимките, които събраха близо 50 хиляди харесвания, предизвикаха и мощна вълна от коментари.

Мария се разголи върху джет и събра всички погледи - СНИМКА
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мария се разголи върху джет и събра всички погледи - СНИМКА

Автор Ева Григорова

"Марайчето е уникална! Напомня ми на теб, Мария е началото на кариерата ти! Дано това прекрасно дете не започне да си прави някакви корекции след някоя друга година и не изгуби своята идентичност. Толкова е прекрасна такава, каквато е! Взела е най-хубавото и от двамата си родители! Да е жива и здрава, много щастлива и благословена!", споделя възхищението си почитателка на певицата.

"Много е красива. Запази себе си, момиче. Не посягай към нищо изкуствено. Направи си тази услуга. Ти си красива такава, каквато си. Бъди жива и здрава и много щастлива", пожелава ѝ друга.

View post on Instagram