Автор
Ева Григорова

Скандал: Емрах Стораро се закани да бие репортер

Нов скандал се завихри около семейство Стораро и, разбира се, в окото на бурята е Емрах, който е известен с буйния си нрав. Този път той заплаши репортер с жесток бой, след като беше определен като "наркоман" от него. Ето как отговори Емрах на това:

"Някакъв си там, репортер ли, Симеон някакъв... смешник. Заповядай след два часа съм на Марина Диневи, да сложиме едни ръкавици и да се види кой е изтръпналия наркоман. Аз наркотици не взимам, недей да си измисляш пред хората и да си правиш пиар! Искам да видим кой е изтръпналия наркоман, като дойдеш да ти надуя кратуната! Не става само да крещиш по телефона: Ей, ти си такъв, онакъв", закани се Емраха в няколко сторита в Инстаграм, видя HotNews.

View post on Instagram
 

Емрах се определи като пример за хората, защото е изпълнител и е категоричен, че не приема забранени субстанции. Той е притеснен, че клипа, в който репортерът го нарежда, е видян от много родители, деца, включително от майка му и баща му.

Просто искам да му разбия кратуната на това момче, защото той няма как да говори такива неща за мен! Полицаите ми правят почти всеки ден тестове, както виждате шофирам, така че искам да видим кой е изтръпналия наркоман", възмутен е певецът.