Автор
Ева Григорова

Невероятна история: Наталия Кобилкина го закъса на летище, ето как я спасиха

Наталия Кобилкина е превърнала пътешествията по света в част от всекидневието си. Тя е свикнала постоянно да сменя полети и да прекарва време по летищата, но знаем, че организацията по тези места не зависи от самите пътешественици и не е изключено някога да изпуснеш полет заради забавянето на предишния. Е, в подобна хем комична, хем неудобна ситуация е попаднала и сексоложката.

View post on Instagram
 

"Имам някаква карма с полетите. Днес имах полет Ница-Лил-Варна... Първият полет закъснява и пристигам в Лил 2 часа по-късно от планираното... не виждам чекинг за Варна и ми казват, че вратата вече е затворена. Лил е супер малко градче и няма шанс от там да намеря полет за Варна.

Стоя тъпо, гледам и почнах да се моля на ангелите за помощ да стигна до Варна за семинара ми от 10.00 ч. Освен това в Лил са французи и никой не говори английски. Накрая намерих един служител, който малко говореше английски и той разбра, че трябва да обиколя половин Европа и каза: "Ела, ще те пусна въпреки правилата." Явно ме спаси това, че градчето е малко и летището е малко. Но ето че минавайки през служебния вход, ме вкараха в самолета".