Автор
Ева Григорова

Галин е категоричен: Не съм взел и стотинка от Дебора

Измина една година, откакто цяла България научи за зверството, което е преживяла Дебора Михайлова от Стара Загора, а именно да бъде нарязана с макетно ножче от бившия си приятел. Делото все още не е приключило, а подсъдимият Георги е под домашен арест. Покрай случая обаче момичето получи помощ по всякакъв начин от много хора, включително и от Галин, който даде старт на кариерата ѝ в попфолка.

Още в първите месеци след случая той ѝ подаде ръка и обеща, че тя ще запише песен под неговото продуцентство. И това стана реалност, Дебора пусна и още песни след това.

View post on Instagram
 

В хода на делото обаче излезе информация, че първият клип всъщност е бил платен на Галин:

"Излязоха много интересни факти, които не ни бяха известни досега, нямаше ги изобщо в делото. Оказа се, че музикалният клип на Дебора, за който пред обществото беше изтъкнато, че е жест от въпросния певец към нея за това, което ѝ се е случило, в действителност е бил платен. Това каза майката на Дебора", заяви адв. Петко Кънев, защитник на подсъдимия за зверството Георги. Защитникът говори след поредното заседание по делото срещу Георги Георгиев. На него бе разпитана майката на Дебора, която говори два часа, предаде БТА.

View post on Instagram
 

А ето какъв бе и отговорът на Галин:

"Това е много голям абсурд. Или нещо са изопачили на жената думите, или тя нещо не се е изказала както трябва. Няма защо да ни дава на нас 20 хиляди, защото музиката я направих аз - без пари. Аранжимента го направи Ники Томов - без пари, фризьори,гримьори,стилисти, режисьори всичко беше без пари".

Единствено е имало спонсор, голяма фирма, от която сами са се включили и изявили желание да подпомогнат проекта и е участвал със сумата от 20 хил. лв.