Автор
Ива Петрова

Драмата е пълна: Гущерова отговаря на фенове

Най-коментираната тема през лятото е драмата на семейство Гущерови. След хиляди раздели и събирания Светлана отново е с фамилията на Християн.

Все още никой не е наясно какво точно се случва под покрива на семейство Гущерови – заедно ли са, разделени ли са, къде живеят, къде са децата.

Е, Светлана днес реши да пусне опцията за въпроси в Instagram и по-любопитните фенове не се забавиха с пикантните питанки.

Първата гласи: „Той комарджия ли е?“, а отговорът на Светлето е: „Никога не е бил комарджия“. Дали обаче да вярваме на това, след като самата тя бе ударена от човек, на когото съпругът ѝ дължи пари? Тъст ѝ публично се отрече от сина си, като поясни, че се е опитал да му помогне с борчовете, но Християн затънал още повече.

Instagram
Instagram

На въпроса „Защо си смени фамилията отново?“, русокоската отговаря: „Това е нещо много лично за мен“.

Instagram
Instagram

След като отговаряше с „по една дума“ на въпросите я нападнаха, че пуска въпроси, а в същото време не желае да отговаря на тях. От своя страна, тя поясни, че не иска да говори за брака си, а за нещо друго.

Instagram
Instagram

Никой не разбира какво целят семейство Гущерови с целия този цирк. Ако търсят слава, то със сигурност не е това начина, защото вече дори феновете им са отегчени от скандалите и драмите им.

Нов обрат: Наистина ли Светлана се върна при Гущеров
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Нов обрат: Наистина ли Светлана се върна при Гущеров

Автор Ева Григорова