Автор
Антония Михайлова

Новолуние в Дева и Черна Венера: Предателства и любовни драми в началото на септември

Въпреки факта, че Новолунието в Дева ни очаква на 3 септември и за мнозина ще донесе известни проблеми със здравето и на работното място, веднага след него - на 4 септември, Луната се свързва с Черната луна, Венера и възела на миналата карма. Този „планетарен коктейл“ е толкова кармичен и съдбовен, че ще поднесе сериозни изпитания на почти всички зодии, твърди астрологът Юлия Лифанова.

За повечето хора и особено за представителите на зодиите Овен, Телец, Рак, Лъв и Везни събитието ще бъде катастрофално по отношение на романтиката и любовта. Причината се крие в това, че съвпадът на Венера и Лилит е класическа история за предателство, любовни триъгълници и всякакви романтични драми и недоразумения.

За всички зодиакални знаци дните - 3 и 4 септември ще доведат до появата на трети човек в романтичната двойка.

Положителната страна е, че през тези дни можете да изгладите недоразуменията във връзката - някои ще станат по-смели в себеизразяването, други - ще усетят дали отношенията с настоящата им половинка наистина си заслужават.

"Черната луна и Венера при новолунието на 3-4 септември ще повлияят и на необходимостта от изследване на света на забранените връзки. Възможно е да влезете в майсторски клас по сексуална магия или преподаване на психология на взаимоотношенията - Вселената ще ви покаже вашите страхове в любовта и грешките, които правите.

Не обръщайте гръб на информацията, която идва към вас - това е шанс да се изчистите от всичко онова, което вреди на любовния ви живот", отбелязва астрологът Юлия Лифанова.

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември

Автор Антония Михайлова

Според експерта на 3-4 септември за представителите на зодия Овен е обещана среща с кармичен партньор от минал живот. Може да срещнете човек, който е бил ваш партньор и сега е време да изплатите някакъв кармичен дълг към него. Възможно е да влезете във връзка, докато сте обвързани или ако вашият партньор е имал или има други любовни афери.

За Везни ситуацията ще бъде изключително трудна – именно те ще попаднат в ситуация, в която е възможно да им бъде лепнат етикет на измамник или предател. Вероятно е това да се случи чрез привличане на внимание - публикуване на провокативна снимка в социалните мрежи или чрез слух, който бързо ще се разпространи от уста на уста.