Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - днес бъдете спокойни, Козирози - поемете нещата в свои ръце

През този ден интуицията се изостря и могат да се решат двусмислени ситуации. Препоръчва се да отделите време за вътрешното си състояние.

Овен – Днес можете да сте спокойни, защото звездите нямат нищо лошо подготвено за вас. Някои ситуации могат да бъдат лесно решени. Вие сте наясно, че не всичко зависи от вас, за да може да се получи. Някои неща просто са извън ваша власт и отговорност.

Телец – Днес ще ви бъде много полезно умението да се разбирате с различни хора, да намирате подход дори към тези, които не са склонни към общуване.  Ще ви се иска да направите много неща, но е важно да прецените правилно силите си и да не се претоварвате. 

Близнаци – Не се отклонявайте от плановете, които сте си поставили, защото по пътя, по който сте поели, е въпрос на време да стигнете до успеха. В никакъв случай не действайте импулсивно, защото може да направите грешни ходове, които няма да можете да коригирате в бъдеще.

Рак – Денят носи много изненади от всякакъв характер. Може да се наложи да коригирате някои от плановете си, да импровизирате, да отложите някои неща и спешно да поемете други. Поддържайте позитивната нагласа.

Freepik
Freepik

Лъв – Много ситуации са по-сложни, отколкото изглеждат, така че би било добре да проявите повече търпение от обикновено. Добре е да избягвате словесните сблъсъци, особено с близките си и си гледайте своята работа, не се интересувайте от чуждите неща.

Дева – Избягването на проблеми няма да бъде лесно, но те могат да бъдат сведени до минимум. Важно е да се съсредоточите върху изпълнението на задачите. Интуицията ще ви спаси от прибързаните действия. Не бързайте, правете всичко по ред, фокусирайте се върху детайлите.

Везни – Ако чувствате, че в някаква степен ви липсват сили и енергия, заемете се с по-второстепенни въпроси. Също така наблегнете на почивката повече. Старайте се да се обградите с хора, които имат добра енергия и виждат само светлата страна на нещата.

Скорпион – Освен настойчивост и упоритост в това, което искате да постигнете, нужна е и известна доза гъвкавост. Можете да забележите неща, на които преди не сте обръщали внимание. Възможно е любовта да почука на вратата ви по неочакван начин.

Тароскоп за месец август за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за месец август за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

Стрелец – Днес се чувствате доволни и уверени в себе си, което ви помага да се възползвате максимално от всякакви възможности. Нещата изглежда, че вървят по план и пътят ви изчистен от препятствия. Добър ден за нови инициативи и сътрудничество.

Козирог – Вие сте тези, които трябва решително поемат нещата в свои ръце! Въпреки че се справяте добре, комуникацията днес не е най-силната ви страна. Ако искате да кажете нещо на партньора си, давайте съвети, но не и заповеди.

Водолей – Направете нещо различно, за да избягате от скуката на ежедневието. Звездната обстановка на деня се опитва да ви събуди от някои абсурди, за да не се подвеждате към грешни оценки на хора и ситуации.

Риби – Социалният ви кръг напоследък е силно ограничен и се чувствате самотни. По този повод направете някои нови ходове, започнете да излизате малко повече, да общувате с хора и да не позволявате на песимистичното настроение да ви завладее.