Овни, ето какъв ще бъде вашият август!

През този месец ще се освободите от безпокойството, ще преодолеете страховете си и ще се спасите от негативните мисловни и поведенчески модели. Очаква ви период на умствена яснота и облекчение на предишни непреодолими проблеми, тревоги или стрес. Насладете се на слънчевата и освобождаваща енергия на лятото и се радвайте на живота, без да затъвате в прекалени размишления или негативни емоции. Изправете се срещу страховете си и не само ще ги преборите, но и ще облекчите товара си и ще си подарите спокойствие.Месецът ще ви зареди с енергия, страст и жажда за приключения. Този заряд е идеален за огнения дух на зодията ви, особено през динамичен летен месец като август. Време е за смели действия, опознаване и преследване на вашите желания и приток на ентусиазъм. Независимо дали ще предприемете спонтанно пътуване, ще се впуснете в нов творчески проект или ще се гмурнете в лятна романтика, картите ви насърчават да черпите с пълни шепи от живота. Поемайте рискове, излизайте по-често от зоната си на комфорт, бъдете гъвкави и динамични, но внимавайте да не прекалите с импулсивността и това да доведе до необмислени решения.

Пазете се от потенциални недоразумения, погрешна комуникация, измама или несигурност през август. Обръщайте специално внимание на думите, които отправяте и получавате. Не оставяйте на нищо и никого да наруши синхрона с целите ви и да ви накара да почувствате съмнение в себе си. Летните жеги понякога носят усещане за безпокойство или нетърпение, което ни кара да прибързваме и да правим погрешни стъпки.

Гадателка на Таро: Доналд Тръмп ще промени хода на историята и света
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Гадателка на Таро: Доналд Тръмп ще промени хода на историята и света

Автор Антония Михайлова

Не падайте в този капан! Проверявайте добре информацията, бъдете откровени и търсете яснота в комуникацията си и се пазете от манипулация (както и вие самите не прибягвайте до такава). Не позволявайте на външни влияния да ви избутат от пътя, по който сте поели и винаги бъдете автентични и искрени в намеренията и целите си.

През този месец ще преминете през период на емоционална откритост и креативност. Ще обърнете специално внимание на чувствата си. Свържете се с вътрешното си дете, изразявайте емоциите си свободно и искрено и се насладете на малките радости на края на лятото. Не се плашете от своята чувствителност, насочете я към близките си с любов и внимание, или я използвайте като вдъхновение за творческо начинание. Месецът ще ви донесе игрив и безгрижен подход към живота, сега е моментът да се отдадете на дейности, които ви носят емоционално удовлетворение и радост. Независимо дали сте на море, наслаждавате се на някое хоби, излизате на романтични срещи или се забавлявате с приятели, отворете сърцето си през този месец и го изживейте със свежа, чиста и невинна детска перспектива.