Автор
Ива Петрова

Ето защо всичко свърши: разпадът на огнената любов на Радина и Деян

„Непреодолими различия“, а не трети човек са причината Деян Донков и Радина Кърджилова да сложат край на връзката си. Това разкри бащата на актрисата – художникът Христо Кърджилов. „Няма трети човек между Радина и Деян. Ние с нея не обсъждаме живота ѝ, но да, те от началото на годината не са двойка. Непреодолими са различията им на този етап. Не мога друго да кажа, това знам“, сподели той пред „България днес“.

През последните месеци Деян и Радина спряха да публикуват общи снимки и това определено провокира мълвата, че двамата вече не са заедно. Връзката им винаги е била турбулентна, но въпреки всичко устояха и останаха заедно, като дори станаха родители на двама сина – Христо и Йоан.

View post on Instagram
 

Припомняме, че за пръв път Радина и Деян бяха забелязани заедно през 2011 година на музикален фестивал. Две години по-късно се появиха в нашумяло риалити, където стана ясно, че Деян е удрял Радина. Дори стана ясно, че актрисата подала жалба в полицията, след като актьорът я блъснал така, че да падне.

View post on Instagram
 

В предаването Деян си позволи да ѝ посегне, затова се стигна до там Радина да поиска засилена охрана, тъй като се страхува от приятеля си. "Удрял съм на Радина шамар и съм я хващал за косата, когато е била смъртно пияна. Но не съм я бил, както съм виждал един приятел от НАТФИЗ, който беше арестуван, защото преби жена си на стълбите и я направи на пихтия. Така аз не съм удрял Радина. Съвсем друго е да удариш един шамар на някого, когато е пиян и не знае на кой свят се намира, за да види къде е и кой му говори в момента", сподели тогава Донков.

Все пак си дадоха шанс и останаха заедно, а през 2014 г. Радина забременя с първото им дете - Христо. През 2021 г. на бял се появи и вторият им син – Йоан.

Днес, 13 години след първата им поява заедно, актьорите са разделени и не се знае дали има връщане назад, или всеки ще продължи сам по пътя си.

След раздялата: Радина Кърджилова сияе край морето (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След раздялата: Радина Кърджилова сияе край морето (снимки)

Автор Ева Григорова