Автор
Ива Петрова

Пълна промяна: Наталия Симеонова с нова визия

Наталия Симеонова, позната ни като водеща на култовото предаване „Море от любов“, направи огромна трансформация с тялото и живота си, пише „Марица“.

Тя премина през труден и дълъг процес, в който се погрижи не само за тялото, но и за душата си. Самата тя признава, че в основата на нейната трансформация стоят постоянството и подкрепата на близките ѝ: „Започнах с малки стъпки, но постепенно те се превърнаха в големи промени“, споделя Наталия в интервю. Тя подчертава значението на балансираното хранене и редовната физическа активност. „Не става въпрос за бързи резултати, а за начин на живот, който можеш да поддържаш“, казва още тя.

Бившата водеща споделя, че тренировките и правилното хранене вече са част от живота ѝ. Промяната във външния ѝ вид не остана незабелязана и от феновете ѝ, които я подкрепят и вдъхновяват. Тя избягва да споделя снимки в социалните мрежи, тъй като иска да покаже трансформацията си когато е завършена.

„Чувството да си върнеш контрола над тялото си, след като толкова дълго време не си го имал е прекрасно“, показва че тя се чувства по-силна и уверена.

Антоанет Пепе и Иво Карамански се нанесоха в нов луксозен дом, в който всяко от четирите деца си има стая
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Антоанет Пепе и Иво Карамански се нанесоха в нов луксозен дом, в който всяко от четирите деца си има стая

Автор Ева Григорова