През август ще бъдете емоционално незрели, чувствителни и ще ви бъде трудно да изразите чувствата си по най-добрия начин. Няма да можете да се свържете с вътрешните си усещания и ще се борите с много бушуващи емоции. Ще се затворите дори за най-близките до вас или просто няма да можете да се отпуснете и да споделите терзанията си. Не дълбайте в негативни мисли, а използвайте това време и се съсредоточете върху грижата за себе си и създаване на приятни летни изживявания. Вместо да бягате от проблемите и да се затваряте в черупката си, поговорете с някой близък до вас. Бъдете честни, откровени и отворени за съвет. Дайте си възможност да обработите и изкарате чувствата си без да съдите себе си или другите, за да можете по-лесно да ги разберете и приемете.

В личен план емоционалният дисбаланс през този месец ще ви се отрази. Ще ви е трудно да изразявате любов и привързаност и ще блокирате или потискате чувствата си. Може би просто минавате през период, в който сте изтощени от социализация и имате нужда от почивка от всякакви хора. Вместо да се опитвате да се свържете с околните насила, направете крачка назад и се опитайте да разберете кое е довело до този емоционален блокаж. Не бягайте от чувствата си, вместо това се изправете срещу тях с желание за растеж. Може би е време да се съсредоточите върху любовта към себе си и изцелението, вместо да търсите завършеност и топлина от външни източници. Бъдете нежни и грижовни към себе си през този месец и обърнете внимание на първо място на собствените си нужди. 

Тароскоп за август за зодия Дева
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Дева

Автор Мира Маринова

Тази малка терапия ще ви отвори очите, ще премахне умствените ви ограничения и бариери и ще добиете по-голяма яснота. Затова използвайте инерцията на месеца и се освободете от всички ментални или емоционални блокажи, които сте натрупали. Това ще ви помогне да преодолеете страхове и съмнения, които досега са ви ограничавали и ще ви позволи да видите ситуациите в живота ви със свеж поглед. Излезте от собствения си затвор и ще получите нова перспектива. Възвърнете контрола над мислите и чувствата си и винаги взимайте решения спрямо истинските си желания и без да се съобразявате с другите. 

Не се плашете, август идва при вас с нещо грандиозно: „картата на желанията“. Тя ще сбъдне ваша съкровена мечта и ще ви изпълни с щастие. Очаква ви период на радост и емоционално благополучие. Бъдете благодарни за този подарък от съдбата, добрите хора, които ви заобикалят и скъпите спомени, които създавате. Насладете се на радостните мигове и отпразнувайте подобаващо постиженията си. Време е животът да ви дари с дългоочаквано изобилие.   

@woman.bg Водолеи, ако се преборите с емоционалните проблеми, август ще сбъдне ваша голяма мечта 💫♒️ #taroskop #тароскоп #aquarius #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ tropical hawaiian(1314943) - Masaya & Yuzo