Автор
Евелин Попадийна

Как да преминем успешно през Ретроградния Меркурий през август

Ретроградния Меркурий вече е тук – продължава от 5 до 28 август 2024 г. Често свързваме ретроградния Меркурий със закъснения, недоразумения и технологични затруднения, но забравяме, че това е силно време за размисъл, преоценка и преосмисляне на пътищата ни.

Меркурий е ретрограден в знака Дева, който е известен с аналитичната си природа, внимание към детайла и практичността си. обратното движение на планетата ни кара да преразгледаме ежедневните си задължения, работните навици и критично да оценим областите в живота ни, които спешно имат нужда от подобрение. Бъдете готови за сривове в комуникацията, особено в професионален план. Въпреки това периодът е идеален за изготвяне на по-добър организационен план – в работен и в личен план.

Как ще повлияе Ретроградният Меркурий на всяка зодия:

Тароскоп за август за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Везни

Автор Мира Маринова

Овен – Преоценете целите си и обмислете алтернативни методи за постигането им. Бъдете готови да се сблъскате с разочарование около проекти и планове, които се чувстват в застой.

Телец – Има огромна вероятност да се сблъскате с финансови проблеми. Преоценете разходните си навици и избягвайте големите покупки в този период.

Близнаци – Вашият знак се управлява от Меркурий, затова е възможно да усетите ретроградността по-силно. Избягвайте да подписвате важни документи и следете стриктно комуникацията си, възможно е да има объркване.

Рак – За вас това е време за самоанализ, съсредоточете се върху емоционалното си благополучие.

Лъв – Свържете се отново със стари приятели и избягвайте да създавате нови приятелство в този период, тъй като има огромен шанс да възникнат недоразумения.

Дева – Ретроградния Меркурий е във вашия знак и може да почиствате силно желание да преоцените личните си цели и методи. Обърнете внимание на здравето си и коригирайте рутината си.

Везни – Не взимайте прибързани решения относно взаимоотношенията, тъй като през този период не сте наясно какво точно искате.

Скорпион – Общувайте ясно с колегите си, за да избегнете недоразумения, тъй като в този период работата в екип не ви се получава по най-добрия начин.

Стрелец – Плановете за пътуване може да не се случат така, както очаквате, подгответе се за закъснения! Използвайте времето, за да планирате следващото си пътешествие.

Козирог – Подгответе се за професионални предизвикателства. Преразгледайте стари проекти, за да намерите решения, които да ви помогнат в кариерата.

Водолей – Избягвайте нови начинания, а вложете силите си във вече започнатите проекти.

Риби – Не потискайте емоциите и чувствата си, а ги пуснете на свобода, но избягвайте да взимате важни решения във взаимоотношенията си, докато не получите яснота.

Тароскоп за месец август за зодия Козирог
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за месец август за зодия Козирог

Автор Мира Маринова

Бъдете предпазливи по време на Ретроградния Меркурий и избягвайте следните действия:

- Не подписвайте договори и не правете големи покупки.
- Не стартирайте големи проекти, съсредоточете се върху усъвършенстването на съществуващи вече задачи.
- Обръщайте внимание не само на думите си, но и на начина, по който могат да бъдат възприети.
- Не взимайте импулсивни решения! Независимо дали в любовен или професионален план, обмисляйте нещата много добре и си дайте колкото време ви е нужно.