Автор
Теодор Муховски

Двойка – мечта: 10 години след сватбата Джордж целува страстно Амал

Той е Джордж Клуни. Тя - една красива, успешна и страстна жена - Амал. И двамата са все така влюбени, както преди 10 години. Дълго време холивудският секссимвол предпочиташе да остане ерген. Преди да срещне Амал, Джордж Клуни ценеше свободата си и уверяваше всички: семейният живот изобщо не е за него. Когато обаче в живота му се появява тази знойна брюнетка, актьорът преосмисля много неща. След първата им среща Джордж вече знае: Амал ще бъде неговата съпруга. За щастие, тя изобщо не бе против това.

Най-интересното е, че от момента на запознанството всички житейски обстоятелства сякаш тласкат Джордж и Амал един към друг. За първи път те се срещат в къщата на актьора на езерото Комо. В този ден Джордж имал много гости. Родителите и приятелите му били дошли да го видят. Агентът на актьора малко преди срещата при Клуни се запознал с Амал и ѝ предложил да отиде с него. Така и родителите на Джордж се запознали с бъдещата му съпруга още преди началото на връзката им.

По-късно Амал и Джордж започнали да си пишат. По онова време Амал живеела в Лондон, докато Джордж останал в САЩ. След 3 месеца кореспонденция актьорът дошъл в Лондон и поканил красивата адвокатка на среща. Оттогава двамата не са се разделяли. Година след запознанството си, Джордж и Амал се ожениха на скромна домашна церемония само за приятели и семейство. Старите дружки на Клуни били много изненадани, че Джордж е променил принципите си. Но актьорът все още не съжалява за случилото се.

Неотдавна двамата с Амал бяха заснети по време на романтична среща в ресторант в района на Комо. По принцип това е любимото им място, където те прекарват част от ваканциите си всяка година. Очевидно, че двамата са оставили наследниците си Александър и Ема вкъщи са се отдали на гореща среща сами. По време на рандевуто те са забелязани да се целуват страстно. Трудно е да се повярва, че са минали почти 10 години от сватбата им, а те са все така влюбени.

Преди да срещне Амал, Джордж имаше ясен план за живота си. Актьорът не искаше да става баща и често говореше за това в интервютата си . Но сега Клуни е грижовен татко, който редовно подчертава, че да бъде родител е най-добрата му роля.

Джордж Клуни: Много се срамувам, когато стоя до Амал на червения килим
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Джордж Клуни: Много се срамувам, когато стоя до Амал на червения килим

Автор Ева Григорова