Автор
Веселина Петрова

Ценните уроци по стил на Пипа Мидълтън

Начинът, по който Пипа Мидълтън успява да придаде на стила си едновременно елегантен и същевременно безгрижен вид, показва, че усетът за мода явно се предава в семейството.

Сестрата на Кейт завършва английска литература в Единбургския университет, а след това започва да се занимава с организацията на елитни събития. Гардеробът ѝ съчетава класиката и модерността.

Пипа е огромна почитателка на флоралните мотиви. Те винаги се появяват в облеклото ѝ, а тя успява да ги обиграе така, че тоалетите ѝ да изглеждат изискани, но не твърде строги. С появите си на турнирите Уимбълдън през годините тя демонстрира точно това.

View post on Instagram
 

Един от най-сладките моменти на Уимбълдън тази година бе появата на Пипа с Кейт Мидълтън и дъщерята на принцесата на Уелс – принцеса Шарлот. Малката Шарлот имаше почти идентична прическа като своята леля, а роклята и слънчевите ѝ очила също напомняха тези на Пипа.

Най-ценният урок, който можем да вземем от гардероба на Мидълтън, е че понякога трябва да оставим аутфита си да „говори“ сам за себе си.

View post on Instagram
 

Не трябва да претрупваме визиите си с аксесоари и много цветове. Ако силуетът, принтът и формата на тоалета са достатъчно внушителни, то това е напълно достатъчно, пише Elle.