Автор
Евелин Попадийна

Наистина работят: 5 шамански ритуала за отключване на сексуалната енергия

Сексуалността е скрита във всеки, просто трябва да повикате истинската си, дива същност. И тогава енергията ще изпълни всяка клетка на тялото ви.

Звуците на барабани, танци, пеене - шаманските практики съществуват от много години, но дори и днес, те перфектно помагат да се разкрие източникът на енергия на живота и сексуалността.

Ритуал 1: Внимателно ходене
Секси жена е тази, която е в тялото и усещанията си. Нека започнем нашето гмуркане в основното състояние на женското съзнание. Ритуалът може да се изпълнява всеки ден, докато пътувате до работа, училище или друго място. Преди да тръгнем, създаваме намерението да посветим това време на практика. За да направите това, можете да запалите свещ, да звъните на звънец или да пляскате с ръце. Докато вървим, ние дишаме с диафрагмата си, усещаме всяко наше движение и наблюдаваме стъпките си. Основното нещо е да не се губите в мислите си. Ако се направи правилно, вие и вашият мъж ще почувствате промени в поведението и движенията си само след няколко дни практика. Ще станете по-плавни, по-спокойни и по-привлекателни.

Ритуал 2: Приемане на белези
Запалете свещи и тамян. Налейте вода в купа и добавете няколко капки масло от роза или жасмин. Добавете цветни листенца. След това седнете близо до купата и поставете ръцете си върху утробата. Спомнете си всички думи и фрази, които ви казаха, като бъдеща жена, за вашата сексуалност, красота и чувственост. Подкрепиха те или те засрамиха за поведението и отношенията ти с момчетата? Разделете положителните послания от отрицателните. Мислено съберете цялата негативност в стегната буца в дланите си. Измийте ръцете си в купа, като си представяте как всички тези думи и ситуации изплуват и се разтварят на дъното. Почувствайте свободата да бъдете секси. Благодарете на водния дух за помощта му. Излейте водата отвън.

Ритуал 3: Шамански колан
Включете аудиото със звуците на тамбурина и лек тамян, затворете очи. Представете си себе си в дома на шаман. Тя ви дава ярък и цветен колан с мъниста и пера. Разгледайте го добре. Взимате и си го слагате сами. Това е секси колан. Духът на сексуалността е навлязъл във вас. Отивате и се срещате с мъже и жени. Представете си как ви гледат сега. Каква сила ви дава коланът? Останете в това състояние известно време и се върнете. След това скицирайте този колан и повтаряйте медитацията върху това състояние от време на време.

Ритуал 4: Танц на сексуалността
Изберете звуци от природата като ваш музикален съпровод. По-добре - нощна гора, която да събуди паметта на дивите предци. Уверете се, че никой не ви вижда или безпокои. Свалете всичките си дрехи. Почувствайте пода и опората си с боси крака. Представете си, че сте дърво. Корените ви от краката ви отиват в земята, ръцете ви са клони. Започнете да се движите бавно със собственото си темпо. Движете се както искате. И тогава си представете, че поток от енергия от земята влиза през краката ви. И друг поток влиза в горната част на главата, от небето и звездите. Тези два потока се обединяват в сърдечната област, разтваряйки всички страхове и болка. Вие сте изпълнени с енергия и танцувате танца на вашата женска сила и сексуалност.

Ритуал 5: Вътрешен човек
Ние търсим източник на свещена сексуалност не само за себе си, но и за взаимоотношенията. И често високите очаквания и търсенето на мъж убиват нашата естественост и съблазнителност. Направете следващата практика с приятел за по-дълбоко гмуркане. Можете да седнете легнали на възглавница. Затворете очи. Представете си, че сте на безопасно място. Седите и чакате мъжа, който е вашият мъжки двойник. Той със сигурност ще дойде. И тогава той се появява. Запомнете неговия външен вид, дрехи, поведение. Говорете с него, докосвайте го. Спомнете си емоциите и състоянието, възникнало при контакт. Нека се върне откъдето е тръгнал. Практиката може да се прави от време на време, за да постигнете хармония и да пренесете това усещане от общуването с привлекателен мъж в реалността. Това ще ви накара да се чувствате по-спокойни, уверени и секси, когато общувате дори с най-идеалния партньор.

3 начина за привличане на положителна енергия в дома
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Теодор Муховски

3 начина за привличане на положителна енергия в дома

Автор Теодор Муховски