Автор
Веселина Петрова

Ето как да препрограмирате чакрите си, за да изчистите вибрациите

За да изчистите енергийно своите чакри, трябва да откриете кое е онова нещо, което ви кара да се чувствате зле емоционално, което ви натоварва и затваря.

Понякога този блокаж идва не само от тежкия стресов живот, но и от информацията, която чакрите са попили от нашите предишни животи и така, чрез преноса на ДНК. 

Когато човек премине през много трудности и успее да изчисти негативната енергия навреме, той ще получи възможността да започне на чисто, но този път в съзнанието и душата си ще е събрал и доза мъдрост. 

Чакрите наподобяват ''карта-памет'', както е и нашето ДНК, в която карта се съхранява важната информация от многобройните ни прераждания. Когато чакрите ни са блокирани, ние постепенно започваме да усещаме енергиен дисбаланс, като объркването и сериозните проблеми могат да настъпят, както в мозъка, така и в начина, по който реагираме на събитията в живота. 

Един от най-добрите начини за пречистване е чрез духовна медитация, която ще освободи тъмните енергии и ще внесе в душата ни изцеление и вътрешен покой.