Автор
Ива Петрова

Съседи на Мария: Събра си багажа и напусна Мирослав

Фолкевицата Мария окончателно е приключила връзката си с Мирослав, с когото имаше бурна любовна история в продължение на три години. Съседи са я забелязали, докато изнася багажа си от дома на Мирослав, който се намира край околовръстния път близо до Бояна.

Изпълнителката на "Малка черна рокля" напуснала общото жилище с пълен камион с вещи и споделила пред съседите, че този път напуска завинаги.

View post on Instagram
 

"Дойде малък камион, натовари всичките ѝ вещи, а тя си тръгна с луксозния си автомобил - Майбах GLS, който привлича погледите на всеки шофьор", пише "Блиц", цитирайки съсед на певицата.

Връзката между Мария и Мирослав бе нестабилна. Нека да припомним, че миналата година медиите гръмнаха с новината за физически тормоз, на който гласовитото миньонче била подложена от негова страна. Този път обаче Мария била твърдо решена да сложи край на връзката и да не дава повече шансове на Мирослав.

View post on Instagram
 

"Най-после прогледнах и е време да помисля за себе си", казала тя на съседите, които любопитно надничали през прозорците, за да видят какво се случва и накъде Мария носи толкова много багаж.

Гаф или шик: Мария излезе да пее по розова пижамка (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гаф или шик: Мария излезе да пее по розова пижамка (снимка)

Автор Ева Григорова

Мнозина подозират, че той отново е упражнил физически и психически тормоз над Мария, което я е принудило да вземе окончателното решение да сложи край на токсичната връзка и да продължи напред.

Сега Мария е решила да се фокусира върху работата и новите проекти. В социалните мрежи намекна за предстояща музикална изненада, като също така се забелязва, че се е върнала активно към участията, след като видимо липсваше от музикалната сцена.

View post on Instagram