Автор
Веселина Петрова

Холивудски звезди са в стрес: Какво ще каже на разпита обявената за "Кетаминова кралица" Джасвин Сангха по случая с Матю Пери

Бивш прокурор коментира, че холивудските звезди трябва да са много притеснени, защото арестуваната за смъртта на Матю Пери "Кралица на кетамина" ще бъде изправена на допълнителен разпит.

41-годишната Джасвин Сангха е един от петимата души, които според властите в Съединените щати, са доставяли кетамин на звездата. Те са използвали зависимостта му към наркотиците с цел печалба, което доведе до смъртта му от свръхдоза, съобщи Би Би Си.Сега срещу г-жа Сангха са повдигнати девет обвинения, включително "заговор за разпространение на кетамин" и "разпространение на кетамин, довело до смърт".

View post on Instagram
 

Американско-британската дама с двойно гражданство, която носеше пуловер на Nirvana за явяването си в съда, не се призна за виновна по обвиненията. Искането ѝ за освобождаване под гаранция беше отхвърлено от американските власти и тя ще остане в ареста до съдебния процес през октомври.В обвинителния акт се твърди, че разпространението на кетамин от Сангха на 24 октомври 2023 г. е причинило смъртта на Пери. Твърди се, че г-жа Сангха е доставяла кетамин от своя "тайник" поне от 2019 г. насам.

Сангха, за която се твърди, че е била известна в цял Северен Холивуд като дилър на знаменитости, е наречена „Кралицата на кетамина“, заради предполагаемата си успешна дейност с известни хора, пише "Дейли мейл".

Бившият федерален прокурор Неама Рахмани коментира, че звездите трябва да се притесняват, защото Сангха, за да получи по-лека присъда, може да назове любопитни имена.„Тя може да назове всеки, който е свързан с нея, всеки, който ѝ е доставял или на когото тя е доставяла", казва за "Сън" Рахмани.

View post on Instagram
 

При претърсването в дома на "кралицата" са открити над 80 флакона с кетамин, както и хиляди хапчета, които включват метамфетамин, кокаин и ксанакс. Домът, наречен в обвинителния акт Sangha Stash House, е бил мястото, където се твърди, че тя е пакетирала и разпространявала наркотици."Тя се занимава само с висок клас лица, включително знаменитости", казва съучастникът ѝ Ерик Флеминг.

View post on Instagram
 

Рахмани каза, че Сангха може да получи доживотна присъда, ако бъде призната за виновна.Само часове преди да бъде арестувана от полицията в Лос Анджелис на 15 август, тя се похвали с новата си прическа и цвят в социалните мрежи.

Сангха споделя в мрежите без проблем своя охолен начин на живот, за който се твърди, че е финансиран именно търговията с наркотици, има много снимки от ваканциите ѝ в Мексико и Япония.На снимките тя позира с бижута Van Cleef & Arpels, маратонки Louis Vuitton и дрехи на Chanel, хапва хайвер в частни самолети.41-годишната предполагаема „кралица“, е домакин на луксозни партита за приятелите си в Холивуд, а във видеа често казва, че „семейството е всичко“.

През февруари 2024 г., четири месеца след смъртта на Пери, Сангха, публикува усмихнати селфита от пътуването си до Мексико, на които се вижда как се припича край басейна и пие коктейли.