Автор
Ива Петрова

Анелия с първо изявление за катастрофата: Не знаете цялата истина (видео)

В неделя Анелия бе едно от главните действащи лица в катастрофа с пострадало дете. Инцидентът бе на главен път София – Варна, в района на село Български извор. Сигнал за инцидента е подаден в неделя, около 6:40 сутринта. Ударили са се два леки автомобила, пострадало е семейството от едната от колите, пътувало с двете си деца. Като с по-тежки наранявания е по-голямото дете – на седем години.

"Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца деца, Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил "Ауди", който се движеше много бързо…“, разказва бащата на пострадалото дете. "Направих дясна маневра, за да избегна  челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя…“. "Никой от автомобила не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!“, възмущава се бащата на пострадалото дете.

След като новината за инцидента се разпространи, в понеделник самата Анелия сподели в профилите си в социалните мрежи: „Скъпи приятели, Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти! Добре съм, благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми! С обич, Ваша Анелия!“. Феновете обаче са потресени, че тя въобще не споменава пострадалото дете, което се бори за живота си в „Пирогов“. „Браво! Голям пост! Ама, че детето не е добре, карай!“, коментират гневни фенове.

Днес изпълнителката качи видео в инстаграм профила си, в което обяснява какво се е случило: „Тъжното е, че бащата на детенцето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи. Затова реших да ви споделя истината… Катастрофа имаше и ние участвахме в нея, преживяхме същия ад, който преживяха и те“, казва Анелия. „Да, не отидохме да помогнем. Нещото, което вие не знаете е, че баща преживяваше някакъв шок, започна да рита колата ни, да чупи стъклото на автомобила ни, да ни заплашва, че ще ни убие и нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за наркотици“, добавя още попфолк изпълнителката.

View post on Instagram
 

„Така че, мили хора, не знаете цялата истина или поне знаете неговата истина. Не бих си позволила да правя циркове. Нека всички заедно се обединим и да се молим за здравето на малката душичка!“, завърши Анелия.

Все още тече разследване по случая, а детето е с изваден далак и се бори за живота си.

Заплахите за убийство срещу Дара Екимова продължават
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Заплахите за убийство срещу Дара Екимова продължават

Автор Ева Григорова