Автор
Ива Петрова

Мария подаде трета молба за развод

„Напуснах Миро и съм подала молба за развод“, обяви пред „Телеграф“ попфолк певицата Мария. Третият ѝ брак с бизнесмена Мирослав Соколов се оказа най-бурен – от декември 2021 г. се разделяха и събираха много пъти.

View post on Instagram
 

„Този е 12-ти и е последен“, споделя Мария. „Отчитам го като грешка – урок и без правото на подобни да участват в живота ми сега и натам. Токсична връзка, пълна само с лъжи, схеми и грозни действия. Даже незаслужаваща нищо повече като коментар от думата „край“. И без право на подобни да участват сега и занапред в моя план. Животът ми са музиката и Марая и съм се отдала на тях“, коментира още певицата пред „Телеграф“.

View post on Instagram
 

Изпълнителката работи върху нова песен, която ще излезе през септември. „Днес снимам новото ми видео към песента „Твое копие“. Много мащабен и красив проект, който мисля, че ще завладее сърцата на всички, които слушат и не слушат нашата музика. Много самоуверено, но мисля, че ще е така“, издава певицата.

Докато беше с половинката си, Мария отказваше да ходи по участия. В момента обаче графикът ѝ с участия е пълен до средата на септември и ще пее в дискотеки в цялата страна.

Антоанет Пепе и Иво Карамански се готвят за сватба
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Антоанет Пепе и Иво Карамански се готвят за сватба

Автор Ива Петрова