Автор
Ива Петрова

Мира Добрева празнува рождения си ден: Животът ми избра да продължи

Преди година Мира Добрева се бореше за живота си и бе в медикаментозна кома. Водещата преживя кошмарни дни и здравословното ѝ състояние въобще не беше добро. Тя обаче е достатъчно силна и успя да се пребори с всички премеждия.

Година по-късно тя е усмихната, щастлива и живее живота си както сметне за добре. Мира редовно се обръща към природата и духовното, които ѝ помагат да се чувства добре.

На 12 август ТВ водещата навърши 52 години, но едва днес намери време да го отпразнува подобаващо. Мира е в Белград, където се любува на залезите и живота. От там тя споделя, че това може да се брои за нейния първи рожден ден.

Ето какво написа Добрева: „Този може спокойно да се брои за моя първи рожден ден. Скоро ще стане една година от моя нов път. Получих шанс да живея още, но какво научих за това време? Разбрах, че случилото се беше изпитание, а не наказание и отношението към самата мен се промени, а това промени и отношението ми към другите. Научих да давам това, което получавам, не повече. И така ми е добре.
Научих, че пътят е просто път и си е мой. Мога да вървя по него, мога и да кривна, а сръдните и недоволствата на останалите са за тяхна сметка. Още много неща научих, други тепърва ще проумявам, защото животът ми избра да продължи, а той е училище завинаги…“.

Мира Добрева цъфти на 52: Вижте как посрещна рождения си ден
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мира Добрева цъфти на 52: Вижте как посрещна рождения си ден

Автор Ива Петрова