Автор
Веселина Петрова

Четвърти развод за Лопес: Изглежда тъжна, но вече има план

Дженифър Лопес трябва да направи нова песен със заглавие - “Без Бен”. Тази седмица латино лъвицата вече официално подаде документи за развод и сложи край на двегодишния си брак с Бен Афлек.

На 55 години тя е в страхотна форма, изглежда гладна и жадна за живот, и явно не е искала повече да търпи депресивните състояния на бившия алкохолик и носител на “Оскар” Афлек, пише "24 часа".

Двамата вече бяха заедно преди години, пред сватба, но се разделиха. За сегашната им раздяла се говори от известно време. Клюката тръгна обаче по-сериозно броени дни след рождения ден на певицата в края на юли. Тогава тя отпразнува в компанията на близки и приятели, а от Афлек нямаше и следа.

Джей Ло си спретна парти в стил “Бриджъртън”, на което гостите бяха облечени като кралски особи от XIX век. Събитието обаче беше горчиво преживяване за Лопес не само заради отсъствието на Афлек, но и заради действията му същия ден.

Тогава стана ясно, че актьорът е купил собствен имот в Лос Анджелис за малко над 20 милиона долара. Къщата разполага с пет спални и е много по-близо до града, което позволява на Афлек да прекарва повече време с трите си деца от разваления си брак с Дженифър Гарнър.

View post on Instagram
 

Самата Лопес остава в Бевърли Хилс.

Казват, че е направила всичко възможно да спаси брака си, дори отмени турнето си This is Me... Now, с което трябваше да промотира едноименния си нов албум. Това ѝ донесе загуби за милиони.

View post on Instagram
 

Известната двойка се сгоди през април 2022 година, отново, след като развалиха първия си годеж през септември 2003 година.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават на снимачната площадка на абсолютния провал “Трудна свалка” и започват връзка през юли 2002 година. Сгодяват се през ноември, но отлагат сватбата само дни преди церемонията.

View post on Instagram
 

Лопес може и да е тъжна, заради развода, но смело продължава напред. С нов филмов проект - гангстерска драма за възхода и падението на кокаиновата кралица Гризелда Бланко.

Според мнозина, Джен ще смени бързо Бен. Тя просто има нужда от човек до себе си.

Има зад гърба си три развода, това ще бъде четвъртият ѝ. Афлек имаше големи проблеми с алкохола. Опитваше се да се съвземе с кратки афери като тази с кубинката Ана де Армас. Но май не му се получи.

Лопес цял живот работи с една-единствена цел - да успее.

От петгодишна тръгва на уроци по бални танци и фламенко. Много ѝ допада рапът, който звучи от улицата, а когато става на 14 успява да убеди родителите си да ѝ разрешат да учи пеене. Участва в училищните постановки и организира малки спектакли вкъщи със сестрите си. Има и спортни успехи в гимнастиката, член е на отбора по софтбол.

Дебютът ѝ в “голямото кино” е филмът “Моето семейство” от средата на 90-те години на миналия век. За ролята на младата Мария Санчес латино лъвицата получава висока оценка и възможности за бъдещи изяви.