Автор
Ева Григорова

Дженифър Лопес празнува рождения си ден с близки, но от Бен няма и следа

Дженифър Лопес стартира ударно предварителните празненства за 55-ия си рожден ден, който предстои на 24-ти юли. Тя бе щракната от папараци в Хамптънс със семейството и приятелите си в неделя, където организира обяд в "Артър & Сънс".

Лопес бе придружена от дългогодишния си мениджър Бени Медина, децата си Макс и Еме и сестра си Линда. Джей Ло и гостите ѝ се насладиха на класически пържени калмари, кюфтета с рикота, артишок ала романо, салати, пилешка пармиджана, пикантно ригатони ала водка, спагети альо олио, яйца по бенедиктински с омар, грилована сьомга пиката върху спанак и още.

Джей Ло изглеждаше великолепно в бял гащеризон, украсен с цветя. Косата ѝ бе вързана на опашка, а визията ѝ бе допълнена със слънчеви очила.

От кадрите е видно, че съпругът ѝ, Бен Афлек, не присъства на обяда. В събота поп звездата започна празненствата с парти на тема "Бриджъртън". Гостите носеха бални рокли и бяха посрещнати от карета с коне.

Лопес прекарва последните няколко седмици в Хамптънс, докато Афлек остана в Лос Анджелис.

От няколко месеца в медиите упорито се говори, че предстои двамата да се разведат, а слуховете се засилиха след като Бен и Джен не прекараха заедно дори втората годишнина от сватбата си.

Въпреки обтегнатите отношения в двойката, Лопес поддържа близки отношения със заварените си деца.