Автор
Ива Петрова

Има ли шанс Бен Афлек и Джей Ло да се съберат?

Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха и отново са под един покрив. В основата на това стоят децата на актьора.

Джей Ло се отбила в дома на Афлек в неделя, където той живее под наем, докато Бен бил там. По-рано през деня пък латинодивата била с 12-годишния му син Самуел в мола.

Според източници, близки до двойката, Дженифър има огромно желание да прекарва време с децата на Афлек преди началото на учебната година. Певицата има 16-годишни близнаци Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни, а Афлек има три деца от бившата си Дженифър Гарнър – Вайълет на 18, Серафина на 15 и Самуел на 12.

„Това, че не е с Бен, не означава, че не ѝ пука за децата“, казва източникът пред People. „Тя винаги се е грижила за тях. Миналата година прекара месеци в търсене на перфектната къща за голямото им семейство. Сега, когато се върна в Лос Анджелис, тя иска да прекара повече време с тях, преди старта на учебната година“, добавя още.

Запознати със сложното положение на двойката споделят, че двамата не са се виждали от месеци и, че певицата търси да купи нова къща, за да започне на чисто. Според близки до Афлек той се чувстват много добре без Джей Ло.

Край на приказката: Джей Ло и Бен Афлек се развеждат официално
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Край на приказката: Джей Ло и Бен Афлек се развеждат официално

Автор Антония Михайлова