Автор
Ева Григорова

Сватбата на раздора: Дани Петканов изненада неприятно Кадиев

Сватбата на Александър Кадиев и Ивелина Чоева, освен радостно събитие за тях и всичките им приятели и роднини, се оказа неудобна за някои. Докато Алекс Богданска с радост показа настоящата си половинка Мартин, бившият ѝ съпруг и добър приятел на Кадиеви - Даниел Петканов не беше забелязан на тържеството. И доколкото ни е известно не е присъствал, което пък е възможно да е засегнало Сашо, с когото са приятели от години.

View post on Instagram
 

Говори се, че Петканов е измислил банална причина, за да не дойде на сватбата, но е известно, че двамата с Алекс се разделиха не по най-добрия и приятелски начин, заради което е лесно да се досетим, че той не е искал да срещне Богданска, особено с новия ѝ на събитието. Нежеланието му да види очи в очи бившата си съпруга, която пък е много близка приятелка на булката Ивелина, е доста по-вероятна причина Даниел да се извини, че не може да присъства.

Кадиев бил разочарован от решението на Петканов, тъй като двамата са близки приятели, водиха и рамо до рамо "България търси талант", издали запознати пред "Интриги". В ситуацията има и още един нюанс - когато Богданска започнала връзка с настоящия си приятел Мартин, Александър и Ивелина се сприятелили и с него, а Даниел приел това като предателство и се отдръпнал от тях. Процес, който е започнал още при развода му с Богданска, но появата на Мартин в този приятелски кръг, го разочаровала.

На сватбата на Кадиев: Алекс Богданска най-накрая показа новия си мъж
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

На сватбата на Кадиев: Алекс Богданска най-накрая показа новия си мъж

Автор Ива Петрова

Въпреки че Петканов бил неприятно изненадан от факта, че новият приятел на Александра е поканен на сватбата, Кадиев все пак очаквал, че Лудия репортер ще уважи празника с присъствието си и ще бъде над нещата.