Автор
Ева Григорова

Еха! Тайното сватбено място на Сашо Кадиев и годеницата му вече е известно

Годеницата на Александър Кадиев вече е на мястото, където ще се състои сватбената церемония този уикенд, съобщи Hotnews.bg.

Синът на Катерина Евро и неговата избраница пазеха в тайна точната локация, като единствено казваха, че тя ще бъде малка и уютна. В четвъртък Чоева сподели на стори в Инстаграм профила си снимки от известната винарна, с която е свързана не само като рекламно лице, но и като маркетинг директор на списание. Шатото, разположено в Розовата долина, е популярно сватбено място през летния сезон.

То е известно като едно от най-скъпите за церемонии в страната, но със сигурност манекенката няма да се наложи да плаща пълната цена, тъй като активно го рекламира.

Настаняването на гостите, което задължително трябва да бъде във винарната, както и кувертът в ресторанта струват над 10 хиляди лева за около 60 души, колкото се очаква да присъстват на сватбата според младоженците. За Кадиев това е сума, която вероятно ще му тежи дълго време.

Слуша и изпълнява: Сашо Кадиев тръгна на уроци по танци за сватбата с Ивелина
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Слуша и изпълнява: Сашо Кадиев тръгна на уроци по танци за сватбата с Ивелина

Автор Ева Григорова

Въпреки високите цени местата в шатото са заети месеци напред. Август е най-натовареният месец, но дори през зимата има желаещи да си кажат "Да" сред лозята на открито и да празнуват край басейна.

View post on Instagram