Автор
Ева Григорова

Щастлива булка: Ивелина на Кадиев сподели видео от моминското парти

Докато Сашо Кадиев се радва на любимото си занимание - компютърни игри, любимата му Ивелина Чоева празнува последните си дни като неомъжена и вдигна голямо моминско парти. Днес тя сподели първи снимки от момичешката забава, на която е с най-близките си приятелки, начело с Александра Богданска, която е главен "виновник" за любовта между Ивелина и Кадиев, тъй като именно моделката ги запозна преди няколко години.

Подарък за душата, мигове на благодарност, че са около мен, че са истински и ме обичат безусловно! Този незабравим ден не заслужава етикета “моминско парти”, защото беше много повече от това! Гледах ги и всеки път очите ми се пълниха със сълзи, сълзи от щастие… Виждах в детайлите частица от всяка една, виждах любовта им и старанието, което са вложили! Различните им светове са се сблъскали в името на това да изградят вселена на щастие за мен🤍 Сърцето може ли да пръсне от любов и благодарност? Благодаря ви! Обичам ви! Ценя ви безумно

От кадрите се вижда, че Ивелина се е постарала за приятелките си, като е подбрала тузарска вила, предвидила е много шампанско и разбира се - тоалети за дружките си. Всички са издокарани в черни сатенени пижами, а самата тя е в нежна бяла рокличка.

Момичетата и най-вече Чоева изглеждат много щастливи, а ето как тя изрази благодарността си към тях:

"Подарък за душата, мигове на благодарност, че са около мен, че са истински и ме обичат безусловно! Този незабравим ден не заслужава етикета “моминско парти”, защото беше много повече от това! Гледах ги и всеки път очите ми се пълниха със сълзи, сълзи от щастие… Виждах в детайлите частица от всяка една, виждах любовта им и старанието, което са вложили! Различните им светове са се сблъскали в името на това да изградят вселена на щастие за мен! Сърцето може ли да пръсне от любов и благодарност?Благодаря ви! Обичам ви! Ценя ви безумно!"