Автор
Антония Михайлова

Как се отнасят жените към мъжете според зодията си

Начинът, по който общувате с противоположния пол, зависи от много неща, включително от зодията ви, категорични са астролозите. С какви силни и слаби черти и качества се отличават дамите от различните знаци на зодиака в отношението и поведението си към представителите на силния пол, следва да научим сега.

Овен

Жените Овен обичат конкуренцията и всъщност обожават да примамват мъжете. Дамите от този знак на зодиака усещат, че аурата им на загадъчно момиче ги прави още по-привлекателни. Именно тяхната увереност ги превръща в истински магнит за господата. Жената Овен знае, че мъжът е почти в краката ѝ, но се забавлява да го държи на кукичката.

Благодарение на своята харизма и увереност, тя няма и секунда да се замисли дали да се приближи до мъжа, привлякъл вниманието ѝ, и закачливо да си побъбри с него. Флиртът е като втори език за тази шармантна зодия, но понякога е добре тя да има граница и да остави някои инициативи в ръцете на мъжете.

Телец

Жените Телец са традиционалистки по душа. Харесват господа, които им отварят врати и им подават ръка. Това означава, че те винаги чакат мъжът да направи първата крачка, независимо колко време ще им отнеме това.

Жените от тази зодия искат да бъдат ухажвани и ако трябва да поемат отговорността за връзка от самото начало, те ще загубят интерес. Телецът не е особено добър във флирта. Това означава, че дамата от този знак ще е твърде сериозна още при първата среща и вече ще се чуди как би могла да изгради семейство с господина насреща ѝ.

Близнаци

Дамите от тази интересна зодия са с променливо поведение - понякога са горещи, друг път - студени. Днес ще вярват, че този мъж е тяхната любов за цял живот, а утре напълно ще забравят за съществуването му.

Дори в една и съща компания представителките на тази зодия могат да флиртуват с един човек, а секунда по-късно да се смеят на шегите на друг. И това не се прави от желание да се предизвика ревност, просто това е самата същност на този знак.

Рак

Жените Рак могат да бъдат едни от най-трудните партньори, когато става въпрос за срещи. Представителките на този знак са известни с променливото си настроение и капризност и се нуждаят от мъж, който е лоялен и търпелив. Те имат романтични идеали, които са почти невъзможни за постигане. Тяхната меланхолична природа обаче може да ги накара да бъдат недоволни от почти всичко. Но ако човек успее да свикне и да се влюби, тогава те стават най-верните и надеждни спътници в добро и зло.

Лъв

Всички жени искат да се чувстват желани, но за Лъвовете това е жизненоважна необходимост. Държат се така, сякаш са твърде добри за човека, който се опитва да ги опознае или говори с тях. Лъвицата обича да се преструва, че е недостижим идеал, но в същото време оставя на мъжете достатъчно надежда, за да не се обърнат и да си тръгнат.

Жената Лъв е въплъщение на любовта и когато най-накрая се успокои, ще бъде невероятно лоялна и нежна.

Дева

Една жена Дева може да бъде влюбена до уши, но мъжът дори няма да го разбере, защото предпочита той да направи първата крачка. Тя е малко напрегната и неуверена в себе си, така че има нужда инициативата да дойде от него. В общуването Девите могат да флиртуват, но понякога могат да изпитват неувереност от реакцията и мнението на господина насреща си.

Везни

Жените Везни не могат да бъдат самотни. Родени под знака на планетата Венера, те винаги търсят своята сродна душа. Така че настоящият човек може просто да е случаен вариант, докато не се появи някой по-подходящ. Тя обаче никога няма да накара един мъж да се почувства като пешка в някоя игра.

Тази дама обича да бъде заобиколена от мъже, просто защото всеки задоволява специфична нужда - един я кани на изискани вечери, друг споделя любовта ѝ към изкуството и може да обсъжда филми с него, трети ѝ помага в работата. В резултат на това обаче често пъти ѝ е много трудно да направи избор.

Скорпион

Жените Скорпион са експерти в това да карат партньорите си да ревнуват. Тяхната хитрост и интелигентност им позволяват лесно да идентифицират слабостта на човека и да я използват в своя полза.

Тази зодия иска партньорите им да знаят, че всички се интересуват от тях и да са благодарни за всеки ден, в който се събуждат до тях. В същото време жената Скорпион може да бъде страстен, любящ и привързан към мъжа, който сам ще ѝ докаже любовта си.

Стрелец

Стрелецът е жена, която отказва да бъде вързана на едно място. Тя жадува да се движи, накъдето вятърът я отведе, така че моногамията не е нейното. Но това е така само докато не е напълно готова за връзка.

Момичето Стрелец се нуждае от мъж, който да е в крак с нейния приключенски дух. И тогава тя ще премести планини за това. И дори може да се съгласи да се мотае в кухнята.

Тези три зодии имат най-голям шанс да се влюбят през есента на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Тези три зодии имат най-голям шанс да се влюбят през есента на 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Козирог

Тези жени са толкова заети през цялото време, че често не могат да намерят време не само за среща, но дори да отговорят на съобщение. Това може да накара мъжа да се почувства като на заден план. Козирогът, разбира се, ще се извини за поведението си, но в действителност той просто ще се опита да спечели време, преди да направи същото нещо отново.

Когато става въпрос за начини за спечелване на мъже, всеки, който познава жена Козирог, разбира, че тя обича да се показва. Козирозите обикновено усъвършенстват своите таланти и умения и обожават да показват плодовете на своя труд. Така че тя няма да пропусне възможността да пее караоке на среща или да изненада любимия със свой кулинарен шедьовър за вечеря.

Водолей

Жената Водолей няма необходимост да бъде с половинката си всяка минута, защото обича свободата, личното пространство и време. Внезапното изчезване без обяснение е отличителен белег на този знак. Добрата новина е, че тя често се завръща.

Връзките често са трудни за момичетата Водолей. Те харесват идеята за любов и семейство, но не обичат да зависят от друг човек за каквото и да било. Това означава, че тя ще минава през мъжете дълго време. Но накрая ще намери своя идеал.

Риби

Под този знак са родени мечтателите. Следователно всяка истинска връзка рядко отговаря на идеала, който представителите на този знак са изградили в съзнанието си. Това означава, че жената Риби понякога може просто да не знае какво да прави с мъж, щом постигне успех с него и го заинтригува.

В същото време Рибите умеят интуитивно да разбират хората около себе си, те са доста общителни, обичат да флиртуват. Тези дами ще активират целия си чар и талант на изкусителки, за да спечелят мъжа, когото харесват.