Автор
Евелин Попадийна

Най-модерният маникюр за тази есен

Основните бюти тенденции за есента са вече тук. Въпреки че все още се радваме на жаркото слънце, много скоро ще трябва да обновим както гардероба си, така и маникюра – да забравим за ярките и дръзки цветове и да помислим за нещо по-есенно. Затова освен новите трендове в модата, ще ви представим и тези в маникюра за есен 2024 г.

Животински принт
Съветваме да изберете животински принт, който е по-близо до вас – зебра, леопард, змия. По тази начин осен, че сте супер тренди, ще се свържете и с природата.

Металик
Металният и хромиран маникюр също ще е една от основните тенденции през есенния сезон. Сребърният дизайн на ноктите изглежда доста впечатляващ и „скъп“. Можете да лакирате ноктите си в метал в един тон или да експериментирате с няколко цвята. Всичко зависи от вас, бъдете смели и креативни!

Кафе
Кафявата палитра е класическа за есента и със сигурност трябва да я използваме. Лате, мока, еспресо, капучино – изберете любимото си кафе и заложете на този цвят.

Прозрачност
Полупрозрачният маникюр е модерен вече няколко сезона, това ще продължи и през есента. Е, с леки промени. Ако през лятото залагахме на пастелни нюанси, то през есента е добре да изберете опушено сиво, блатно зелено и кафяво.

Черно
Черното си остава класика, въпреки че от няколко години не е на почит. Тази есен обаче спокойно може да се върнете към този цвят. Ноктите изглеждат изключително стилни и красиви, когато са лакирани с черно.

Топ 8 горещи тенденции в маникюра за лято 2024
МОДА
Автор Антония Михайлова

Топ 8 горещи тенденции в маникюра за лято 2024

Автор Антония Михайлова