Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, септември ви носи стара любов и нови възможности

Скъпи Раци, септември е благоприятен за сътрудничество и работа в екип. Бъдете търпеливи с колегите си. Първоначално изглежда, че късметът ви убягва, но все пак има някои скрити признаци, които трябва да забележите, за да не ги пропуснете. Предстоят нови възможности. Приемете ги, само ако наистина отговарят на вашия житейски проект. Можете да имате напредък в кариерата, но в такъв случай трябва да намалите желанието си да помагате на всички.

Вашата емоционална страна излиза на преден план през месеца. Ще се включите в самоанализ и мислене за живота и целите. Важно е да поставите здравословни граници с другите, за да не се чувствате изтощени. Сега наистина трябва да претегляте всичко и да правите разлика между важни и маловажни неща. Може би сте твърде заети с хора и неща, които отдавна е трябвало да изоставите. Нямате време или енергия да започнете нови неща или дори не ги забелязвате.

Здравето ви ще бъде добро, но емоционалният стрес може да ви натовари малко. Много е важно да си подредите приоритетите и да отхвърлите всичко, което ви създава стрес и безпокойство. Намерете време за релаксация и дейности, които ви успокояват, като четене, медитация или общуване с любими хора. Следете диетата си и избягвайте тежки храни.

Любов: Отношенията с партньора ви стават по-интензивни. Работата върху компромиси ще укрепи връзката ви. Самотните представители на знака може да изпитват нужда от повече свобода и независимост. Необвързаните Раци могат да се окажат в ситуация, в която старата любов ще изплува отново – помислете внимателно, преди да се впуснете в нещо ново със стари познати.