Автор
Ева Григорова

Трагедия в Гърция: Теа и Наум се разминали на косъм от инцидент в увеселителен парк

Известната двойка Теа и Наум едва избегнали трагедия в увеселителен парк в Халкидики, разминавайки се само на минути от фатален инцидент в Пефкохори. В същия парк 19-годишен младеж загинал, след като седалката на атракцион, на който се возил с брат си, се откачила, информираха от "България днес".

Единият брат бил изхвърлен от съоръжението и получил тежка травма на главата, докато другият успял да се задържи за част от конструкцията. Пострадалият бил откаран с линейка в здравен център в Касандра, където по-късно починал.

View post on Instagram
 

Минути преди тази трагедия Теа и Наум се возили на същия атракцион. "Сърцето ме заболя за опечеленото семейство и в същото време си представих, какво можеше да се случи с нас, пред очите на Амая", сподели Теа в социалните мрежи.

"Въпроси много - какъв е контролът над тези атракционни, защо този лунапарк работи 20 години без разрешително? Отговор лично за нас - повече не бихме си позволили да рискуваме живота си на подобни места", добавя още нежната половинка на Наум.

Теа Минкова: Семейството ми е предпазено от "лоши очи"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Теа Минкова: Семейството ми е предпазено от "лоши очи"

Автор Ива Петрова

След инцидента 58-годишният собственик на парка е задържан, но операторът на атракциона все още се издирва. Според очевидци той избягал веднага след инцидента, без да изключи съоръжението, въпреки че братът на жертвата все още се държал за живота си.

В момента се провежда разследване за изясняване точната причина за трагедията.