Автор
Ева Григорова

Холивудска интрига: Бен Афлек се среща с наследница на Кенеди?

Бен Афлек "продължава напред" след Дженифър Лопес с изненадваща нова тръпка, свързана с политическа династия в САЩ

Предстоящият развод между Бен Афлек и Дженифър Лопес предстои да сложи край на бурен двугодишен брак, предшестван от страстен романс в началото на 2000-те. Лопес подаде молба за развод във Висшия съд на окръг Лос Анджелис тази седмица, докато Афлек изпращаше най-голямата си дъщеря Вайълет в Йейлския университет, където тя ще започне следването си тази есен.

Бъдещите планове на двойката са неясни и са предмет на множество спекулации.

Според Page Six, 52-годишният Афлек е бил забелязан да "се среща" с Кик Кенеди - дъщерята на бившия кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши.

Политическите амбиции на Робърт претърпяха сериозен удар, след като той прекрати кампанията си за Белия дом в петък, но нещата изглеждат обещаващи за 36-годишната му дъщеря. Наричана "Кик" на името на прабаба си, загинала в самолетна катастрофа през 1948 г., Катлийн Кенеди се е появявала в телевизионни сериали като "Клюкарката", "The Newsroom" и "Curb Your Enthusiasm" - в който участва и мащехата й Шерил Хайнс.

Не е ясно дали наистина се развива романс между Афлек и 36-годишната Кенеди, като някои източници твърдят, че двамата само са обсъждали потенциални филмови роли. Афлек и дългогодишният му приятел Мат Деймън ръководят продуцентската компания Artists Equity, която продуцира филма "Unstoppable" - в който участва не друга, а Дженифър Лопес.

Вътрешни източници постоянно заявяват, че Афлек "работи неуморно" на фона на проблемите в личния си живот и срещите с Кенеди може да са чисто професионални. Въпреки това, слуховете около Афлек тепърва започват, тъй като сблъсъците му с папараците са една от причините за раздялата му с обичащата светлината на прожекторите Лопес.