Автор
Ева Григорова

Появиха се нови снимки на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс направи първата си поява в църквата "Крати Кърк" откакто по-рано тази година разкри, че е диагностицирана с рак.

42-годишната Кейт Мидълтън изглеждаше в приповдигнато настроение, когато бе заснета да пристига за неделната служба със съпруга си Уилям.Към шотландската църква бяха забелязани да се отправят и кралят и кралица Камила, херцогът и херцогинята на Единбург - заедно със сина им, както и Тим Лорънс.

Последната публична поява на Кейт беше на финала на Уимбълдън, а тя присъства и на тазгодишния парад Trooping the Colour.

Принцесата носеше същата шапка, с която се появи миналата година на неделната църковна служба, когато бе облечена в бежов карираен шлифер "Марлборо" от Holland Cooper, съчетан с тъмнокафява филцова шапка с пера.

Уилям шофираше колата, усмихвайки се, докато разговаряше със съпругата си. За случая той бе избрал тъмносин костюм.

Кейт предприема бавно и постепенно завръщане към обществения живот след новините за здравословните ѝ проблеми.

Наскоро стана ясно, че Кейт ще се присъедини към кралското семейство в Балморал този месец, което ще бъде най-дългото ѝ пътуване, откакто разкри здравословните си проблеми.

Тя и принцът на Уелс са прекарвали лятото в имението от 50 000 акра в шотландските планини всяка година от сватбата си през 2011 г., но някои вътрешни източници се опасяваха, че тази година може да е различно поради състоянието на принцесата.

От обявяването, че се подлага на превантивна химиотерапия през март, Кейт прекарва по-голямата част от времето си между къщата Аделаида в Уиндзор и Анмър Хол, ваканционния им дом в Норфолк, които са на около 200 километра разстояние.

Присъствието ѝ ще бъде възприето от мнозина като допълнително уверение, че принцесата постига "добър напредък" след диагнозата си.

През юни тя сподели с обществеността в емоционално послание, че "все още не е извън опасност" и има "добри и лоши дни", добавяйки, че лечението ѝ ще продължи "още няколко месеца".

Тя каза, че в добрите си дни е "радост" да "прекарва лично време в неща, които ѝ дават енергия и позитивизъм".

Ежегодната ваканция в Балморал е традиция за кралските особи, по време на която могат да се отпуснат сред спокойната природа.